Τα «Φιλαράκια» 17 χρόνια μετά και το Twitter πήρε… φωτιά: «Πήρατε χαρτομάντηλα;» (pics)

Τα «Φιλαράκια» 17 χρόνια μετά και το Twitter πήρε… φωτιά: «Πήρατε χαρτομάντηλα;» (pics)
Η σειρά «Friends» είχε φανατικό κοινό και οι περισσότεροι εξέφρασαν την χαρά τους στο Twitter.

«Φιλαράκια», «Friends», ή όπως και αν αποκαλέσει κάποιος την συγκεκριμένη σειρά, μόνο συγκίνηση και νοσταλγία νιώθει βλέποντας ξανά τους πρωταγωνιστές, μα κυρίως τις απίστευτες και αξέχαστες σκηνές τους.

Ήταν αγαπημένη σειρά για τους φανατικούς (που είναι αρκετοί) και το reunion ήταν κάτι που το «χρωστούσαν» στο κοινό τους.

Άλλωστε με αυτή την επανένωση είδαμε και μάθαμε πράγματα που δεν ξέραμε...

Μάθαμε πόσο καλά περνούσαν στην σειρά, ότι η Τζένιφερ Άνιστον και ο Ντέιβιντ Σουίμερ (η Ρέιτσελ και ο Ρος) τα πρώτα χρόνια των γυρισμάτων ήταν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο, αλλά για πρώτη φορά φιλήθηκαν για τις ανάγκες της σειράς το 1995 ή ότι ο «Τζόι» είχε βγάλει τον ώμο του στην σκηνή με την πολυθρόνα, και πολλά άλλα….

Το reunion προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (2/6) και στην χώρα μας από την συχνότητα του Star, όπου κάθε Σαββατοκύριακο συνηθίζαμε να βλέπουμε την αγαπημένη σειρά.

Όπως είναι φυσικό, οι χρήστες του Twitter δεν μπορούσαν να μην το σχολιάσουν, με τους περισσότερους να μιλούν για συγκίνηση αλλά και για... τα 90 δευτερόλεπτα των διαφημίσεων.

«Έχετε όλοι αυτό το χαζοχαρούμενο ύφος τώρα που το βλέπουμε ή μόνο εγώ;» «Πείτε ό,τι θέλετε αλλά τα Φιλαράκια ήταν φαινόμενο. Μην είστε μίζεροι», «Βλέποντας απόψε το reunion από τα φιλαράκια έχω αυτό το χαζό χαρούμενο χαμόγελο και ύφος που δε λέει να φύγει εδώ και ώρα από το πρόσωπο μου..» και πολλές άλλες ατάκες.