Survivor: Ο Τριαντάφυλλος ζήτησε να αποχωρήσει αλλά δεν τον πίστεψε κανείς, εκνεύρισε τον Κόρομι (vid)

Gazzetta team
Survivor: Ο Τριαντάφυλλος ζήτησε να αποχωρήσει αλλά δεν τον πίστεψε κανείς, εκνεύρισε τον Κόρομι (vid)
«Έχω βαρεθεί να κάνω κακό στην ομάδα μου», είπε ο Τριαντάφυλλος και ζήτησε από την παραγωγή του Survivor να τον αφήσει να αποχωρήσει.

Η κόκκινη ομάδα του Survivor, ηττήθηκε στο αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας, από την μπλε που ήταν τρία άτομα, η Μαριαλένα, η Ελένη και ο «Κόρο».

Ο Τριαντάφυλλος, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες της κόκκινης ομάδας απογοητεύθηκαν και τότε ο τραγουδιστής είπε πως θέλει να αποχωρήσει.

«Έχω βαρεθεί να κάνω κακό στην ομάδα μου, της έκανα και σήμερα… ο Ηλίας έτρεχε σαν τρελός να προλάβει τον Κόρο. Αυτό δεν το δέχομαι, το έχω βαρεθεί αυτό το πράγμα, πονάω πάρα πολύ, υπερβολικά και θα ήθελα να ζητήσω από την παραγωγή να αποχωρήσω κι εγώ όπως ο James. Πραγματικά έχω φτάσει στο τέρμα», είπε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Λιανό.

«Να ηρεμήσουμε λίγο, να γυρίσουμε στην καλύβα μας και μετά πάρε όποια απόφαση θέλεις, είναι επιπόλαια απόφαση, είσαι εν βρασμώ ψυχής…», του απάντησε η Καρολίνα.

«Οι συνθήκες είναι ακραίες, δεν μπορούμε να ανασάνουμε από την ζέστη… Δεν τα παρατάμε, είμαστε εδώ σύσσωμοι. Κάναμε μια ήττα, είμαστε στην ένταση. Δεν θέλω να σκεφτόμαστε αρνητικά αυτή την στιγμή. Θέλω μόνο θετική σκέψη. Πάμε στα πρόχειρα καταλύματά μας να ηρεμήσουμε, είμαστε εδώ οικογένεια τώρα…», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Κόρομι και εκείνη την στιγμή ο Τριαντάφυλλος ψιθύρισε στον Ασημακόπουλο ότι η παραμονή του συμπαίκτη του ουσιαστικά οφείλεται στην αποχώρηση του Τζέιμς.

Αυτό ήταν αρκετό για να δημιουργηθεί ένταση καθώς εξοργίστηκε ο Κόρομι ο οποίος άρχισε να φωνάζει: «Δεν μπορώ να μιλήσω έτσι τώρα. Να μιλήσω λίγο, σεβάσου. Δεν μπορείς να σεβαστείς. Σεβάσου ότι είμαστε χάλια, εσύ κάθεσαι τόση ώρα».

Ο παρουσιαστής απευθύνθηκε στο Τριαντάφυλλο κι εκείνος του απάντησε «σχολιάζω με τους συμπαίκτες μου…».

Ο Κόρομι συνέχισε να φωνάζει και ο «Ντάφυ» του είπε: «Κάνε ένα σταυρό και πες ευχαριστώ που έμεινες».