Survivor: «Μας έχεις για τελείως μ@&$#@ς;», είπε ο Παππάς για την σμέρνα του «Κόρο» (vid)

Gazzetta team
Survivor: «Μας έχεις για τελείως μ@&$#@ς;», είπε ο Παππάς για την σμέρνα του «Κόρο» (vid)
Μια τεράστια σμέρνα έπιασαν ο «Κόρο» με τον Παπαδόπουλο στο Survivor και πρόσφεραν ένα κομμάτι στον Τριαντάφυλλο και τον Παππά οι οποίοι αντέδρασαν.

Ο Γιώργος Κόρομι κι ο Κώστας Παπαδόπουλος έπιασαν μια τεράστια σμέρνα στο Survivor και αποφάσισαν να πάνε και στον Τριαντάφυλλο φαγητό, αφού την προηγούμενη φορά δεν του είχαν δώσει, σαν τιμωρία.

Ωστόσο ο Αλέξης Παππάς αντέδρασε σ΄αυτό και είπε στην κάμερα του Survivor: «Κάτσε ρε μάγκα ένα λεπτάκι, μας περνάς για μ@&$#@ς; Ένα μήνα τον είχες βάλει τιμωρία και να μην δώσουν από το φαγητό σου. Αντιδράσατε με την Μαριάνθη που πήγε να του δώσει. Τώρα που έπιασες 25 κιλά ψάρι και μήπως τώρα που δεν φεύγει για έβδομη φορά ο Τριαντάφυλλος, πήρες το μήνυμα; Στα πόσα κιλά ψάρι γίνεσαι Ρομπέν των Δασών;».

Ο Τριαντάφυλλος επίσης αντέδρασε και δεν δέχτηκε το ψάρι λέγοντας στην κάμερα: «Τι λες ρε μεγάλε, πάμε καλά; Που βρήκες αυτό το θράσος και μου λες να έρθω να φάω μαζί σου; Υπάρχει κάποιο μέρος εδώ στην ζούγκλα που λέγεται θράσος και πήγες και πήρες και ήρθες να μου πεις έλα να φάμε μαζί το ψάρι που έπιασες».

Μάλιστα ο τραγουδιστής είπε στον ίδιο τον «Κόρο»: «Ευχαριστώ που ήρθες και μόνο που το είπες είναι οκ. Σ’ ευχαριστώ πραγματικά…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ