«Ασημακόπουλε ήρθε η ώρα να αποδείξεις πόσο χέλι είσαι», οriental βραδιά σε πολυτελή βίλα το έπαθλο στο Survivor (vid)

«Ασημακόπουλε ήρθε η ώρα να αποδείξεις πόσο χέλι είσαι», οriental βραδιά σε πολυτελή βίλα το έπαθλο στο Survivor (vid)
Μεγάλο και διαφορετικό το έπαθλο στο Survivor, με τους παίκτες να ενθουσιάζονται.

Μεικτό αγώνισμα επάθλου στο σημερινό (2/6) επεισόδιο του Survivor, αφού οι Έλληνες παίκτες ενώνονται και πάλι με τους Τούρκους.

Λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το έπαθλο που σκόρπισε ενθουσιασμό στους παίκτες.

Συγκεκριμένα, τους είπε πως το έπαθλο είναι μια oriental βραδιά σε πολυτελή βίλα.

«Η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει την χαρά να μεταφερθεί σε μια υπέροχη βίλα και να απολαύσει μια oriental βραδιά που θα έχει παρόμοια εδέσματα, τρομερή μουσική. Ήρθε η ώρα να σπάσετε κορμάκι Μαριαλένα, να λυγίσετε… Ντάφυ δεν ξέρω αν θα έχει μικρόφωνο. Θα περάσετε καταπληκτικά, θα κοιμηθείτε κι εκεί, να ξεκουραστεί το κορμάκι σας, να ισιώσει σε ανατομικά στρώματα. Θα περάσετε καταπληκτικά σας το υπόσχομαι. Γιώργο Ασημακόπουλε ήρθε η ώρα να αποδείξεις πόσο χέλι είσαι..» τους είπε ο παρουσιαστής.

Όπως είναι φυσικό, επικράτησε ενθουσιασμός και όλοι είπαν πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

«Αυτό που έχει η Καρολίνα είναι ζήλια και ψευτιά»

Ο Τριαντάφυλλος μιλώντας με την Μαριαλένα άφησε αιχμές για την Καρολίνα κι ανέφερε ότι της τα έλεγαν νωρίτερα: «Δύο πράγματα είναι, ζήλια και ψευτιά. Το κατάλαβες; Όταν ήμασταν μαζί με τον Σάκη και σου είπε πρόσεξε την Καρολίνα είναι έτσι κι αλλιώς. Τι σου λέγαμε; Επειδή είσαι 25 χρονών και δεν είσαι έμπειρη, δεν βλέπεις τι γίνεται κι έχεις μια αγαθότητα. Ζεις στο δικό σου όνειρο και παραμύθι. Κορίτσι μου γλυκό δεν είναι έτσι».