Πρόβα… Ολυμπιακών Αγώνων στην Ντόχα για Στεφανίδη και Παπαχρήστου στην Ντόχα

Gazzetta team
Πρόβα… Ολυμπιακών Αγώνων στην Ντόχα για Στεφανίδη και Παπαχρήστου στην Ντόχα

bet365

Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Βούλα Παπαχρήστου θα βρουν μπροστά τους το Σάββατο στο Diamond League της Ντόχας, όλες τις υποψήφιες για βάθρο στο αγώνισμά τους, στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ενα πολύ δυνατό τεστ θα έχουν το Σάββατο στο Diamond League που θα γίνει στη Ντόχα, η Κατερίνα Στεφανίδη και η Βούλα Παπαχρήστου.

Οι δύο πρωταθλήτριες του στίβου θα βρεθούν αντιμέτωπες με όλα τα μεγάλα ονόματα στα αγωνίσματά τους, με τα οποία θα κοντραριστούν και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Η Στεφανίδη στον πρώτο της αγώνα εκτός ΗΠΑ, θα έχει αντιπάλους στο δεύτερο Diamond League της σεζόν, τις δύο αθλήτριες που ανέβηκαν μαζί της στο βάθρο στο τελευταίο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Σάντι Μόρις και Αντζέλικα Σιντόροβα, μαζί με την Ναζότ, που έκανε πρόσφατα άλμα στα 4,93μ., αλλά και τις Μπράντσο, Μπέγκτσον και Νιούμαν, θα πάνε για έναν αγώνα πολύ υψηλού επιπέδου.

Παρομοίως και η Παπαχρήστου στο τριπλούν, που θέλει σε αντίθεση με το Γκέιτσχεντ, να βγάλει μια μεγάλη επίδοση. Στην Βρετανία η αθλήτρια του Γ. Πομάσκι, όπως και οι αντίπαλές της, είχαν πολύ αντίξοες καιρικές συνθήκες και γι’ αυτό μετά από τρία άλματα εγκατέλειψε τον αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οστράβα: Τρομερός Βέτερ στο ακόντιο με 94,20μ.

Πρεμιέρα στα 5,35μ για τον Φιλιππίδη στο Ντεσάου

Τώρα θα πάει για την μεγάλη επίδοση σε έναν αγώνα όπου… απειλείται το παγκόσμιο ρεκόρ από την Γιούλιμαρ Ρόχας που φέτος έχει φτάσει μία ανάσα μακριά από αυτό. Εχει κάνει άλμα στα 15,43μ., με το 15,50μ. Της Κράβετς να δείχνει πιο κοντά από ποτέ… Στον αγώνα μετέχουν επίσης οι Ιμπάργκουεν, Ορζι, Ρίκετς, Ριπάκοβα, Σαλαντούχα και Γουίλιαμς, όλες υποψήφιες για μια θέση στο βάθρο στο Τόκιο.


NEWS FEED