Diamond League: Χαμηλή «πτήση» για Παπαχρήστου στο Γκέιτσχεντ

Gazzetta team
Diamond League: Χαμηλή «πτήση» για Παπαχρήστου στο Γκέιτσχεντ

bet365

Πολύ κάτω από τα στάνταρ της έμεινε η Βούλα Παπαχρήστου στο πρώτο Diamond League της χρονιάς στο Γκέιτσχεντ, όπου είχε άλμα στα 13,62μ. στο τριπλούν.

Όπως σχεδόν κάθε χρόνο, οι συνθήκες στο Γκέιτσχεντ ήταν πολύ δύσκολες, με αποτέλεσμα η Βούλα Παπαχρήστου, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι αθλητές, να μείνουν μακριά από τις επιδόσεις τους.

Η Παπαχρήστου στον πρώτο της αγώνα στην καλοκαιρινή σεζόν για το τριπλούν, είχε ένα έγκυρο άλμα στα 13,62μ. και άλλα δύο άκυρα και στη συνέχεια σταμάτησε τον αγώνα. Νικήτρια ήταν η Τζαμαϊκάνή Ρίκετς με άλμα στα 14,40μ.

Το κρύο, με την έντονη βροχή και τους ισχυρούς ανέμους, χάλασαν τον πρώτο αγώνα της σεζόν για τα «διαμάντια». Χαρακτηριστικό είναι πως στο επί κοντώ ο Κέντρικς κέρδισε μόλις με 5,74μ., ενώ στα 5,55μ. έμεινε ο Ντουπλάντις. Στο ύψος η Μαρίγια Λασίτσκενε ηττήθηκε καθώς έμεινε στο 1,88μ. με την Πολωνή Λιτσβίνκο να επικρατεί με 1,91μ., ενώ στο μήκος ο Ιταλός Ραντάτζο με 8,11μ. κέρδισε σε έναν μέτριο αγώνα.

Καλή κούρσα έγινε στα 400μ. γυναικών με την Ελις να κερδίζει στο τέλος την Τζαμαϊκανή ΜακΦέρσον με 51.86 έναντι 51.96 της αντιπάλου της, όπως και στα 1.500μ. ανδρών με τον Τζέικομπ Ινγκέμπριτσεν να επικρατεί με χρόνο 3:36.27.

Στα 100μ. γυναικών η Ντίνα Ασερ-Σμιθ κέρδισε με χρόνο 11.35, έχοντας αντίθετο άνεμο -3.1 στην κούρσα και στα 200μ. ο Μπένταρεκ με 20.33 με 3 μέτρα επίσης κόντρα άνεμο.

Καλή εμφάνιση της Φέρρα στην Κύπρο

Σε άλλους αγώνες, πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ανδριάνα Φέρρα, στα «Μάτσεια» που πραγματοποιήθηκαν στη Λεμεσό της Κύπρου. Η έμπειρη αθλήτρια τερμάτισε τα 400 μ. σε 53.65, που είναι η κορυφαία επίδοση για φέτος στη χώρα μας και ο καλύτερος χρόνος της, την τελευταία τετραετία.

Η Φέρρα, η οποία είχε ξεκινήσει τη χρονιά με 55.31 στους Διασυλλογικούς, θα κάνει τον επόμενο αγώνα της, την επόμενη Κυριακή (30/5) στο μίτινγκ Βενιζέλεια-Χανιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καλές εμφανίσεις από Τεντόγλου και Παπαχρήστου στο Αργοστόλι

 

Τελευταία Νέα