Στίβος: Στην Ντόχα η πρώτη μάχη του επί κοντώ με Στεφανίδη, Μόρις και Σιντόροβα

Gazzetta team
Στίβος: Στην Ντόχα η πρώτη μάχη του επί κοντώ με Στεφανίδη, Μόρις και Σιντόροβα

bet365

Οι τρεις κορυφαίες αθλήτριες του 2019 στο επί κοντώ θα κοντραριστούν για πρώτη φορά στις 28 Μαΐου

Την πρώτη «μάχη» μεταξύ των τριών κορυφαίων αθλητριών του επί κοντώ στον κόσμο το 2019 θα δούμε στην Ντόχα στις 28 Μαΐου.

Ο λόγος για την Κατερίνα Στεφανίδη, την Αντζέλικα Σιντόροβα και την Σάντι Μόρις, οι οποίες θα βρεθούν αντιμέτωπες στο Diamond League που θα γίνει στην πρωτεύουσα του Κατάρ.

Για την Στεφανίδη έχει ιδιαίτερη σημασία η φετινή σειρά των Diamond League καθώς πάει να υπερασπιστεί τον τίτλο που έχει κατακτήσει τέσσερις φορές από το 2016 ως και το 2019. Στην ίδια πόλη, την Ντόχα, οι τρεις τους είχαν αν ανέβει στο βάθρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος, με την Σιντόροβα να κερδίζει το χρυσό, την Μόρις να είναι δεύτερη και την Στεφανίδη τρίτη, σε μία χρονιά όπου αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, αλλά κατάφερε να φτάσει σε ένα ακόμη μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση.

«Η τελευταία χρονιά ήταν πολύ σκληρή για τους αθλητές σε κάθε επίπεδο. Ολες περιμένουμε τους αγώνες και το ξεκίνημα των Diamond League στη Ντόχα, εκεί όπου ήταν ο τελευταίος μεγάλος μας αγώνας το 2019. Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες εν όψει, το κάνει πολύ ιδιαίτερο» ανέφερε η Στεφανίδη. Στον αγώνα εκτός των τριών πρωταθλητριών, θα συμμετέχουν σίγουρα και οι Νιούμαν, Μόζερ και Μπράντσο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα