Στεφανίδη: Πρώτη στη Γαλλία η Κατερίνα

Gazzetta team
Στεφανίδη: Πρώτη στη Γαλλία η Κατερίνα

bet365

Με άλμα στα 4,61μ η Κατερίνα Στεφανίδη κέρδισε την 1η θέση στο μίτινγκ του Τουρκόινγκ στη Λιλ της Γαλλίας. Χαμηλά η Κυριακοπούλου. Πέρασε τα 6.02 ο Λαβιλενί.

Με το δεξί ξεκίνησε τους αγώνες της στον κλειστό στίβο στο 2021 η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του 2016 στο επί κοντώ κατέκτησε την 1η θέση στο μίτινγκ του Τουρκόινγκ, μιας πόλης που είναι δίπλα στη Λιλ, στη Γαλλία.

Η Κατερίνα Στεφανίδη είχε καλύτερο άλμα στα 4,61μ και κέρδισε τον αγώνα. Ξεκίνησε από τα 4,42μ, συνέχισε στα 4,52μ και με την 3η προσπάθεια έφτασε στα 4,61μ. Εν συνεχεία δοκίμασε στα 4,71μ αλλά είχε τρεις αποτυχημένες.

Δεύτερη ήταν η Πλούιμ με 4,52μ και τρίτη η Ρίζιχ με 4,42μ.

Στο ίδιο μίτινγκ συμμετείχε και η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Η "ασημένια" πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2018 στο Βερολίνο έμεινε στα 4,17 μ., χαμηλά για τα δεδομένα της επίπεδα, εμφανώς επηρεασμένη από την απουσία του προπονητή της, Φώτη Στεφανή, ο οποίος δεν κατάφερε να ταξιδέψει τελικά στη Γαλλία, εξαιτίας κολλήματος της τελευταίας στιγμής.

Οι δύο πρωταθλήτριες θα συνεχίσουν τους αγώνες τους στο Ρουέν (6/2) κι έπειτα στο Λιεβέν (9/2). Η Στεφανίδη θα παραμείνει στη Γαλλία για τους δύο αγώνες, ενώ η Κυριακοπούλου θα επιστρέψει Ελλάδα και θα ταξιδέψει εκ νέου στη Γαλλία για την επόμενη εμφάνιση της.

Στο ίδιο μίτινγκ ο Ρενό Λαβιλενί κέρδισε στους άνδρες με 6.02μ! Είναι η 21η φορά που ο Γάλλος Ολυμπιονίκης ξεπερνάει τα 6μ και η πρώτη μετά από το 2016!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στεφανίδη: «Περισσότερα μετάλλια από Ελληνίδες στο μέλλον»

Στεφανίδη: «Αυτό που κατάλαβα είναι ότι στην Ελλάδα ο αθλητισμός είναι ποδόσφαιρο και μπάσκετ» (pic)

 

Τελευταία Νέα