Στεφανίδη: «Αυτό που κατάλαβα είναι ότι στην Ελλάδα ο αθλητισμός είναι ποδόσφαιρο και μπάσκετ» (pic)

Gazzetta team
Στεφανίδη: «Αυτό που κατάλαβα είναι ότι στην Ελλάδα ο αθλητισμός είναι ποδόσφαιρο και μπάσκετ» (pic)

bet365

Η Κατερίνα Στεφανίδη τοποθετήθηκε ξανά μετά τα σχόλια που έλαβε στα social media για την ανάρτησή της σχετικά με τον κόσμο στα γήπεδα την εποχή του κορονοϊού.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη με μήνυμά της στο twitter εξέφρασε την αντίθεσή της για το γεγονός ότι δεν επιτρέπεται η παρουσία περιορισμένων θεατών στα γήπεδα και στις αθλητικές δραστηριότητες.
«Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί επιτρέπεται ο κόσμος να πηγαίνει σε συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις με περιορισμένο αριθμό θεατών αλλά οι φίλαθλοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν αγώνες με τους ίδιους ακριβώς περιορισμούς;», έγραψε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια έλαβε αρκετά σχόλια στον λογαριασμό της στο twitter τα οποία της τόνιζαν πως στα γήπεδα οι οπαδοί μπορεί να προχωρήσουν σε επεισόδια, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί στις θεατρικές παραστάσεις, ενώ και στους πανηγυρισμούς οι φίλαθλοι έρχονται κοντά μεταξύ τους σωματικά.
Η Στεφανίδη τοποθετήθηκε πάνω στα σχόλια που έλαβε με νέο tweet, τονίζοντας απογοητευμένη πως αυτό που καταλαβαίνει από τις απαντήσεις που έλαβε είναι πως στην Ελλάδα ο αθλητισμός είναι μόνο ποδόσφαιρο και μπάσκετ και όχι ο στίβος, το τένις, η ενόργανη και άλλα αθλήματα...
«Η τραγική αλήθεια από την χθεσινή μου ανάρτηση είναι μια. Στην Ελλάδα αθλητισμός=ποδόσφαιρο/μπάσκετ. Εχουμε κορυφαίους αθλητές σε ενόργανη, ιστιοπλοΐα, κολύμβηση, τένις, στίβο και πολλά αλλά. Αλλά ο αθλητισμός είναι δυο ομαδικά αθλήματα μόνο. Και όλοι οι φίλαθλοι είναι οπαδοί». έγραψε.
 

Τελευταία Νέα