Φιλίποβιτς - Ράντοβιτς: Αριστερή...δύναμη πυρός στον Ολυμπιακό

Φιλίποβιτς - Ράντοβιτς: Αριστερή...δύναμη πυρός στον Ολυμπιακό

bet365

Για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός έχει δυο ξένους αριστερόχειρες στην ίδια ομάδα. Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς και ο Τζούρο Ράντοβιτς συνθέτουν από τα κορυφαία δίδυμα στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει ήδη δυο μεταγραφές για την ομάδα πόλο ανδρών για την περίοδο 2021-22 και όχι τυχαία και οι δυο είναι αριστερόχειρες.

Ο πρώτος είναι ο σούπερ σταρ της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης, ο αρχηγός της εθνικής Σερβίας, ο Φίλιπ Φιλίποβιτς και ο δεύτερος ένας από τους καλύτερους ανερχόμενους παίκτες στον κόσμο, ο Τζούρο Ράντοβιτς.

Πρώτη φορά δυο αριστερόχειρες

Για πρώτη φορά στην ιστορία ο Ολυμπιακός θα έχει 2 αριστερόχειρες ξένους στην ίδια ομάδα. Ο πρώτος αριστερόχειρας που φόρεσε το σκουφάκι του Ολυμπιακού ήταν ο Τάμας Ντάλα.

Ο Ούγγρος που σήμερα είναι διεθυντής κολυβητηρίων στη Βουδαπέστη είχε κάνει σπουδαία παιχνίδια με την εθνική Ουγγαρίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996 στην Ατλάντα και κινήθηκε γρήγορα για να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός.

Η αλήθεια είναι πως δεν έκανε όλα όσα περίμεναν στον Πειραιά αλλά βοήθησε να κατακτηθεί το Κύπελλο απέναντι στο ΝΟΠ. Μετά από χρόνια εμφανίστηκε στην ομάδα ο Μπλάι Μάλιαρακ.

Διεθνής Ισπανός που με τα χρόνια έχει σαρώσει τα πάντα με την Μπαρτσελονέτα και είναι μέσα στις μεγάλες επιτυχίες της εθνικής Ισπανίας ήταν μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού που επέστρεψε σε τελικό Ευρώπης (2016) μετά από 14 χρόνια.

Ακολούθησε ο Κροάτης "μπομπέρ" Μάρο Γιόκοβιτς ο οποίος λόγω του covid-19 δεν είχε την καριέρα που θα ήθελε στον Ολυμπιακό. Το 2019-20 η χρονιά δεν ολοκληρώθηκε στην Ευρώπη και εν συνεχεία έφυγε για την Μπρέσια αφού ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να του καλύψει το συμβόλαιο.

Ράντοβιτς-Φιλίποβιτς...γκολ

Για τον Φίλιπ Φιλίποβιτς τα πράγματα είναι σε όλους γνωστά. Είναι ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία, σπουδαίο σουτ και γεννημένος νικητής.

Ο Τζούρο Ράντοβιτς που έπαιζε στην Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι είναι βασικός στην εθνική Μαυροβουνίου, είναι 22 ετών, ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον ήθελε η Γιουγκ αλλά και η Φερεντσβάρος με την Ζόλνοκ.

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε την ρήτρα, ο παίκτης ήθελε Ολυμπιακό, και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε.

Με Φιλίποβιτς και Ράντοβιτς ο Ολυμπιακός έχει απίστευτη δύναμη στην περιφέρεια και φοβερό πλεονέκτημα απέναντι στους αντιπάλους του αφού πάντα οι αριστερόχειρες κάνουν την διαφορά.

Τόσο ο ένας όσο και ο άλλος θα βοηθούν αμυντικά την ομάδα και φυσικά θα "καθαρίζουν" στα δύσκολα στην επίθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακός: Πως ενεργοποίησε την «βόμβα» Φιλίποβιτς! (vid)

Άντρο Μπούσλιε: Ο παγκόσμιος «Μίδας» επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον διεθνή Μαυροβούνιο Τζούρο Ράντοβιτς

 

Τελευταία Νέα