Άντρο Μπούσλιε: Ο παγκόσμιος «Μίδας» επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Άντρο Μπούσλιε: Ο παγκόσμιος «Μίδας» επιστρέφει στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Άντρο Μπούσλιε ο παίκτης με τα περισσότερα κερδισμένα μετάλλια στην ιστορία του Παγκόσμιου πρωταθλήματος επιστρέφει στον Ολυμπιακό.

Ο Άντρο Μπούσλιε είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροροφίες ο διεθνής Κροάτης αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου και απομένουν τα τυπικά για να υπογράψει και ν' ανακοινωθεί.

Ο Ολυμπιακός μετά από τον Φίλιπ Φιλίποβιτς ενεργοποιεί ξανά την "βόμβα" Μπούσλιε.

Ο 35χρονος Κροάτης που το βράδυ της Τετάρτης παίζει με τη Μλάντοστ στον τελικό των τελικών με τη Γιουγκ για το πρωτάθλημα της χώρας του έπαιξε στον Ολυμπιακό από το 2016 έως το 2019 και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της επιστροφής της ομάδας του Πειραιά στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 14 χρόνια.

Ο "Μίδας" του Παγκόσμιου

Ο Άντρο Μπούσλιε είναι μέσα στους τρεις καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο αλλά έχει μια σπουδαία πρωτιά με την εθνική του ομάδα.

Είναι ο παίκτης με τα περισσότερα κερδισμένα μετάλλια στην ιστορία του Παγκόσμιου πρωταθλήματος. 'Έχει στο σύνολο 7 εκ των οποίων τα 2 είναι χρυσά, το ένα ασημένιο και τα 4 είναι χάλκινα.

Φυσικά έχει ένα χρυσό και ένα ασημένιο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο άξονας κάνει τη διαφορά

Η θέση του αμυντικού στο πόλο είναι μαζί με του τερματοφύλακα και του φουνταριστού οι πιο σημαντικές και είναι δύσκολο να βρεις παίκτες που να κάνουν την μεγάλη διαφορά.

Ο Άντρο Μπούσλιε την κάνει και το πιο βασικό είναι πως ακόμη και το 2019 δεν ήθελε να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Όταν όμως "έσκασε" η πρόταση για συμβόλαιο 150.000 ευρώ το χρόνο από την Προ Ρέκο, την οποία και ο Ολυμπιακός κέρδισε το 2018 στον τελικό και το 2019 στον ημιτελικό, κανείς δεν μπορούσε να πει "όχι".

Ο Άντρο είχε φύγει αλλά είχε πει στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη ότι θα επιστρέψει. Πέρσι λόγω των οικονομικών προβλημάτων που προκάλεσε ο covid-19 ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να καλύψει το συμβόλαιο του αλλά φέτος επιστρέφει.

Είναι μια πολύ σπουδαία κίνηση που θα ισχυροποιήσει τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του αμυντικού Κώστα Γουβή που είναι χρόνια στη Βουλιαγμένη ενώ στην ομάδα μένει φυσικά ο Γιώργος Δερβίσης.

Ο Δημήτρης Σκουμπάκης έχει δεχτεί μια πολύ καλή πρόταση για να παραμείνει στο σύλλογο αλλά έχει απαντήσει αρνητικά και σκέφτεται το εξωτερικό ενώ υπάρχει και ενδιαφέρον από την Βουλιαγμένη.

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά και στους Μάρκο Μπίγιατς, Γιάννη Φουντούλη, Χριστόδουλο Κολόμβο που θα ενισχύσουν τρομερά την ομάδα η οποία έχει βάλει ως στόχο την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακός: Πως ενεργοποίησε την «βόμβα» Φιλίποβιτς! (vid)

 

Τελευταία Νέα