ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 18-9 : Στους "4" του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 18-9 : Στους "4" του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 18-9 του Υδραϊκού στον προημιτελικό του Final-8 του Κυπέλλου και περιμένει τον αντίπαλο του στον ημιτελικό από το παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης-Βουλιαγμένη. Πρώτος σκόρερ με 6 γκολ ο Γενηδουνιάς.

Μετά από την ΑΕΚ και τον ΓΣ Περιστερίου και ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους "4" στο Κύπελλο Ελλάδος πόλο ανδρών.

Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με 18-9 του Υδραϊκού στον 3ο προημιτελικό του Final-8 που "φιλοξενεί" η Βουλιαγμένη και περιμένει το παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης-Βουλιαγμένη για να μάθει τον αντίπαλο της στον ημιτελικό του Σαββάτου (20:00).

Ο Θόδωρος Βλάχος έκανε συχνές αλλαγές στο παιχνίδι, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πιο νέα παιδιά (Σύρμας, Μαθιόπουλος), για να έχει πιο "φρέσκους" τους βασικούς του παίκτες που είναι σαν... τελικός για τον Ολυμπιακό.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Ντίνος Γενηδουνιάς με 6 γκολ.

Τα οχτάλεπτα: 5-1, 3-2, 5-2, 5-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 6, Αργυρόπουλος 2, Πρέκας 1, Δερβίσης 3, Κάκαρης, Μουρίκης, Καπότσης 3, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ, Σύρμας, Γραμματικός, Μαθιόπουλος 1.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Πωλογεώργης, Τσιστράκης 1, Θαλασσινός 2, Κοκκινάκης, Μπάκας Ν., Μπάκας Χ., Μπλάνης 1, Τζόκας, Φώσκολος 2, Παπαδόγκωνας 1, Μπεριστιάνος, Αλβέρτης, Παρτσόγλου, Καλαμβόκης, Χατζηγούλας 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Final-8 κυπέλλου ανδρών: Το Περιστέρι στα ημιτελικά, 11-9 τον ΠΑΟΚ -Ξύλο μεταξύ των παικτών στο φινάλε!

Final-8 πόλο ανδρών: Στα ημιτελικά μέσω των πέναλτι η ΑΕΚ, 13-12 τον Πανιώνιο

 

Τελευταία Νέα