Final-8 πόλο ανδρών: Στα ημιτελικά μέσω των πέναλτι η ΑΕΚ, 13-12 τον Πανιώνιο

Gazzetta team
Final-8 πόλο ανδρών: Στα ημιτελικά μέσω των πέναλτι η ΑΕΚ, 13-12 τον Πανιώνιο

bet365

Στην διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Final-8 στο πόλο ανδρών, με την ΑΕΚ να πετά εκτός τον Πανιώνιο με 13-12.

Ντέρμπι για γερά νεύρα ήταν ο πρώτος προημιτελικός του Final-8 στο κύπελλο Ελλάδος πόλο των ανδρών, με την ΑΕΚ να παίρνει την πρόκριση από την διαδικασία των πέναλτι.

Ο «δικέφαλος» επικράτησε 13-12 του Πανιωνίου σε ένα παιχνίδι όπου μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου ήταν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα.

Μετά από ένα εντυπωσιακό πρώτο οκτάλεπτο, όπου οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 3-3, ο Πανιώνιος «εγκλώβισε» την ΑΕΚ που για δέκα λεπτά είχε σκοράρει μόλις μία φορά. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης προηγήθηκε με 7-5 στο τέλος της τρίτης περιόδου, όμως η Ενωση κράτησε το μηδέν στην εστία της στην τελευταία περίοδο και με δύο τέρματα ισοφάρισε 7-7, πηγαίνοντας το ματς στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, στο έκτο πέναλτι ήρθε το μοναδικό άστοχο σουτ, με τον Φλέγκα να αποκρούει και στη συνέχεια την ΑΕΚ να προκρίνεται στα ημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία της!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ 12-13 (7-7 καν. διάρκεια)

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-1, 1-1, 0-2

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Σαλτερής , Μπουζαλάς, Σπυρόπουλος, Νιαρχάκος, Μπραΐμης 2, Γαβαλάς 1, Καλαϊτζής 2, Ζουρίδης 2, Αλεξίου, Δήμου 2, Νταλάπας, Καπετανάκης 3, Λιμαράκης, Μοσχοβέλης, Κούκουνας.

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης, Σταμέλος , Κουτσιαλής 1, Βούκσεβιτς 3, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης 5, Γιαννουρής, Παυλιδάκης, Στελλάτος 2, Βλατάκης, Μαυρωτάς, Κατσινουλας, Ζωρζος, Παπάκος 2.

Η διαδικασία των πέναλτι

Καλαϊτζής 1-0

Παπάκος 1-1

Δήμου 2-1

Κουτσιαλής 2-2

Μπραϊμης 3-2

Στελλάτος 3-3

Γαβαλάς 4-3

Βούκσεβιτς 4-4

Ζουρίδης 5-4

Κουρλιάφτη 5-5

Καλαϊτζής (απόκρουση Φλέγκα)

Παπάκος 5-6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

LIVE TV Final 8 πόλο ανδρών: Οι προημιτελικοί στο Κύπελλο Ανδρών

Τέλος εποχής για τον σπουδαίο Χρήστο Αφρουδάκη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα