Final-8 κυπέλλου ανδρών: Το Περιστέρι στα ημιτελικά, 11-9 τον ΠΑΟΚ -Ξύλο μεταξύ των παικτών στο φινάλε!

Gazzetta team
Final-8 κυπέλλου ανδρών: Το Περιστέρι στα ημιτελικά, 11-9 τον ΠΑΟΚ -Ξύλο μεταξύ των παικτών στο φινάλε!

bet365

Στο τελευταίο λεπτό κρίθηκε ο αγώνας του ΠΑΟΚ με το Περιστέρι, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου (9-11).

Ντέρμπι ήταν και το δεύτερο παιχνίδι του Final-8 στο κύπελλο Ελλάδος πόλο ανδρών.

Το Περιστέρι ήταν το μεγάλο φαβορί του αγώνα, αλλά ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε πολύ σκληρό «καρύδι», με αποτέλεσμα να αποκλειστεί στο τελευταίο λεπτό του αγώνα (9-11). Ο «δικέφαλος» κόντραρε στα ίσια τους Περιστεριώτες, που χρειάστηκαν ένα τέρμα του Φάρμερ 36 μόλις δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, για να πάρουν το προβάδισμα με 10-9, ανατρέποντας μάλιστα το εις βάρος τους 7-9. Στην επόμενη φάση μετά το 10-9 του Περιστερίου, οι παίκτες του ΠΑΟΚ, παίζοντας με τον τερματοφύλακα στην επίθεση, αστόχησαν και έτσι έχασαν την ευκαιρία να πάνε το ματς έστω στην διαδικασία των πέναλτι.

Φινάλε με ξύλο μεταξύ των παικτών

Στα 18 δευτερόλεπτα με τον εκνευρισμό φανερό, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν ένα σκληρό φάουλ σε παίκτη της αντίπαλης ομάδας, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύρραξη στο τέλος μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, καθώς έπεσαν μπουνιές και από τις δύο πλευρές! Η αναμέτρηση διακόπηκε για περίπου πέντε λεπτά, με τους διαιτητές να αποβάλλουν τους Πολυμέρη, Σγουρίδη και Προσινικλή χωρίς αντικατάσταση.

Στο τελευταίο δευτερόλεπτο, παίζοντας με παίκτη παραπάνω, οι Περιστεριώτες διαμόρφωσαν το τελικό 11-9 και στα ημιτελικά αύριο θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ, με στόχο την παρουσία τους στον τελικό της διοργάνωσης.

ΠΑΟΚ - Περιστέρι 9-11

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 2-2, 4-5

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Ραντόγεβιτς, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης 3, Γιαννόπουλος 2, Σγουρίδης, Παπάκος, Προσινικλής Π., Ράντονιτς 4, Νάνος, Μανθογιάννης, Κουτσαντάς, Κουγιούνης.

Περιστέρι (Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου 1, Λαδάς Π. 1, Φάρμερ 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Αγκόρτσας, Καρούντζος 6, Μιρόνοφ 1, Κλήμος, Τζώρτζης, Τσαγκάρης, Αϊβαλιώτης, Γιαννόπουλος, Μπιτσάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Final-8 πόλο ανδρών: Στα ημιτελικά μέσω των πέναλτι η ΑΕΚ, 13-12 τον Πανιώνιο

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα