Ο «Killer» με τα δύο πρόσωπα

Ο «Killer» με τα δύο πρόσωπα

Ο «Killer» με τα δύο πρόσωπα

bet365

«Κάτι τρέχει» με τον Πρίγιοβιτς. Αυτό ουδείς μπορεί να το παραβλέψει ή να «το κρύψει κάτω από το χαλάκι» των προβλημάτων που εμφανίζει τελευταία ο ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος έχει να βρει δίχτυα από τις 15 Οκτωβρίου κι αυτό είναι κάτι που προβληματίζει…

Ο «Πρίγιο – γκολ» του «Δικεφάλου» μετρά 17 γκολ σε 37 εμφανίσεις μέσα στο 2017 όντας στη πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του «Δικεφάλου» και την περσινή και τη φετινή σεζόν. Όμως, έχει να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα για πάνω από ένα μήνα και αυτό αρχίζει να αποτελεί θέμα προβληματισμού στην Τούμπα. Ενας προβληματισμός που εντείνεται ολοένα και περισσότερο ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Σέρβος επιθετικός κατόρθωσε μέσα στο 2017 να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν, έστω και αν μπήκε στην ομάδα στα μισά της διαδρομής τον περασμένο Ιανουάριο, έμεινε για ένα σημαντικό διάστημα εκτός δράσης, λόγω της επέμβασης που χρειάστηκε να κάνει για την αποκατάσταση της σπασμένης του κλείδας. Και φέτος είναι πρώτος στη λίστα των σκόρερ με 7 γκολ (5 πρωτάθλημα, 2 Ευρώπη).

Συνολικά σε 20 εντός έδρας αγώνες έχει σκοράρει 15 φορές, ενώ σε 17 εκτός έδρας αγώνες έχει σημειώσει μόλις δύο γκολ. Τεράστια η διαφορά και η απόσταση που χωρίζει τον καλό Πρίγιοβιτς της Τούμπας ( με μ.ο. 0, 75 γκολ ανά παιχνίδι), από τον κακό Πρίγιοβιτς (με μ.ο. 0,11 γκολ) των εκτός έδρας αγώνων. Πέτυχε ένα στην Ξάνθη και ένα στο Καυτανζόγλειο, το οποίο ήταν και σε θέση οφ σάιντ…

ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΜΗΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ

Ο Πρίγιοβιτς σκόραρε για τελευταία φορά στις 15 Οκτωβρίου στον αγώνα με τη Λαμία. Ακολούθησε το «χρυσό» γκολ που έστειλε την Σερβία στο Μουντιάλ της Ρωσίας, έκτοτε όμως το «πιο καυτό πιστόλι» του ΠΑΟΚ έχει σιγήσει… Ακολούθησαν πέντε αγώνες στη Σούπερ Λίγκα και δύο φιλικά με την εθνική Σερβίας στα οποία ο 27χρονος επιθετικός δεν έχει σκοράρει και η αφλογιστία του δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, όπως δεν πέρασε απαρατήρητη και η παρουσία του στον πάγκο σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια, ένα με τον Ατρόμητο και ένα με τον Πανιώνιο, με τον Λουτσέσκου να δίνει την ευκαιρία στον Ευθύμη Κουλούρη, τον οποίο δείχνει να πιστεύει και τον θεωρεί «μαχητή».

«ΚΑΥΤΟ» ΟΝΟΜΑ

Παρά την αποχή του από τα γκολ, ο «Πρίγιο» παραμένει το πιο «καυτό όνομα» κι αυτό φαίνεται από τις συνεχείς αναφορές του Τύπου σε χώρες (Σερβία, Πολωνία) που έχει αγωνιστεί πριν έρθει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Το τελευταίο διάστημα, περιέγραψε τον εαυτό του εκτός γηπέδων, αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ και στην απομάκρυνση των Ιβιτς και Στανόγεβιτς από τον πάγκο της ομάδας, ενώ τοποθετήθηκε και γύρω από τα πολλά μεταγραφικά σενάρια.

«Δεν ασχολούμαι με τα κουτσομπολιά και τις φήμες. Στη Θεσσαλονίκη μου αρέσει πάρα πολύ, έγινα καλύτερος παίκτης, ενώ συνεχίζω να έχω ένα μεγάλο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Είμαι επικεντρωμένος στο σήμερα. Το να πας να παίξεις στην Αγγλία εμπεριέχει πάντα ένα ρίσκο και γενικά οι μεταγραφές το χειμώνα μοιάζουν σαν ένα παιχνίδι ρουλέτας. Ευτυχώς, για μένα στην Ελλάδα κατάφερα και προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα. Ο ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένος με τον Πρίγιοβιτς και ο Πρίγιοβιτς με τον ΠΑΟΚ. Θα υπάρξει χρόνος για μεταγραφή…», σχολίασε.

ΠΕΡΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

Επειδή, όμως, στις μεταγραφικές περιόδους δεν μπορείς να βάλεις για τίποτα και για κανέναν το χέρι σου στη φωτιά, ας περιμένουμε να δούμε αν όντως το μυαλό του Σέρβου επιθετικού είναι στον ΠΑΟΚ (δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2021, με τη ρήτρα του είναι στα 10 εκατ. ευρώ), αλλά και όχι σε μια πιθανή μεταγραφή του στην Αγγλία. Αλλωστε αν στο μυαλό του δε στριφογυρνούσαν τέτοιες ιδέες δε θα άνοιγε παρτίδες με έναν από τους καλύτερους μάνατζερ αυτή την στιγμή στην πιάτσα, τον Βλάντο Λέμιτς (οι δυο τους γνωρίζονται από την Ελβετία), που σχεδόν αποκλειστικά έχει αναλάβει να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα