Πρίγιοβιτς: «Μόνο μία γυναίκα με έχει δει χωρίς πουκάμισο και παντελόνι…»

Πρίγιοβιτς: «Μόνο μία γυναίκα με έχει δει χωρίς πουκάμισο και παντελόνι…»

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βλέπει τη δημοφιλία του, ανάμεσα στις γυναίκες, στη Σερβία να έχει εκτοξευτεί στα ύψη, αλλά δηλώνει αιώνια πιστός στη σύντροφο του, Μαρίνα! Τι λέει για τη δίαιτα και το… βασανιστήριο με το ρύζι και τη σόγια στην Κίνα.

Προσφορά ημέρας – έκπληξη σε περιμένει στο Σπόρτινγκ Λ. – Ολυμπιακός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Σέρβος φορ του ΠΑΟΚ παραμένει στο προσκήνιο και είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στην πατρίδα του. Αλλωστε, ο σκόρερ του «χρυσού» γκολ που έστειλε τους «αετούς», μετά από οκτώ χρόνια, στην τελική φάση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα αποτελεί σημείο αναφοράς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «kurir» αναφέρθηκε στην πρόσφατη εμπειρία της παρουσίας του με την εθνική ομάδα στην Κίνα, τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή, Σλαβολιούμπ Μούσλιν, το φαγητό και την απόφασή του να πανηγυρίσει γυμνός την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Στην Κίνα χρειάστηκε η συνδρομή του Ντράγκαν Στοίκοβιτς, πρώην άσου του Ερυθρού Αστέρα και νυν προπονητή της κινεζικής Γκουανγκζού, που φρόντισε για το φαγητό των ποδοσφαιριστών. «Αν δεν υπήρχε και ο “Πίξι” θα μέναμε νηστικοί, δεν ξέρω τι μπορεί να είχε συμβεί», υποστήριξε ο Πρίγιοβιτς χαρακτηρίζοντας άθλια την επιλογή του ξενοδοχείου να σερβίρει μόνο ρύζι, σόγια και μερικά πιάτα με φαγητό μαγειρεμένο στον ατμό!

Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της σεζόν βρίσκεται σε ειδικό πρόγραμμα διατροφής, καθώς είναι γνωστή η έφεση του στα παραπανίσια κιλά, που τα έχασε πριν από χρόνια στη Σουηδία, μετά από προτροπή και υποστήριξη της γυναίκας του. Ο ίδιος ευχαρίστησε τον Στοίκοβιτς (το όνομα του οποίου ακούγεται για τον πάγκο της εθνικής Σερβίας), για την επιλογή ενός πολύ καλού ρεστοράν, όπου φρόντισε να μην ξεφύγει…

«Πρέπει να προσέχω, αυστηρά τη διατροφή κατά τη διάρκεια της σεζόν. Κατά τη διάρκεια της περιόδου, που μοιάζει με καραντίνα, κλαίω για γλυκά και ανθρακούχα ποτά. Όταν βλέπω κάποιον δίπλα μου να τρώει ένα κέικ, το καταπίνω με τα μάτια μου!», παραδέχθηκε με πάσα ειλικρίνεια.

Ο «Πρίγιο» επικοινώνησε μέσω μηνύματος με τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή Σλαβολιούμπ Μούσλιν για να τον ευχαριστήσει που τον κάλεσε να παίξει στην εθνική Σερβίας για να μπορέσει να ζήσει το όνειρο που είχε από μικρό παιδί.

«Ξέρετε ότι μετά την απομάκρυνση της φανέλας στο ματς με τη Γεωργία, γίνατε σεξ σύμβολο στη Σερβία;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος, με τον Πρίγιοβιτς να δίνει μια αφοπλιστική απάντηση.

«Δεν με πειράζει αυτό. Η γυναίκα μου καταλαβαίνει και δεν της δίνω λόγο και αφορμές για να ζηλέψει. Αλλωστε, είναι η μόνη που με έχει δει δίχως πουκάμισο και χωρίς παντελόνι…».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα