Πρίγιοβιτς: «Ρίσκο μια μεταγραφή στην Αγγλία»

Πρίγιοβιτς: «Ρίσκο μια μεταγραφή στην Αγγλία»

Gazzetta team
Πρίγιοβιτς: «Ρίσκο μια μεταγραφή στην Αγγλία»

bet365

Για μια ακόμη φορά ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς διέψευσε τα πολλά σενάρια, που τον θέλουν να σκέφτεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Εσπανιόλ – Χετάφε. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Σέρβος επιθετικός του «Δικεφάλου» σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Πολωνία κι αφού αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια στην πρόκριση της εθνικής Σερβίας στο Μουντιάλ και μια πιθανή «σύγκρουση» με την Πολωνία, που επίσης έχει πάρει το εισιτήριο για τη Ρωσία, μίλησε και για το υποτιθέμενο ενδιαφέρον που έχουν δείξει γι’ αυτόν ομάδες από την Αγγλία, όπως η Χάντερσφιλντ και η Μπράιτον.

«Δεν ασχολούμαι με τα κουτσομπολιά και τις φήμες. Στη Θεσσαλονίκη μου αρέσει πάρα πολύ, έγινα καλύτερος παίκτης, ενώ συνεχίζω να έχω ένα μεγάλο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Είμαι επικεντρωμένος στο σήμερα.

Το να πας να παίξεις στην Αγγλία εμπεριέχει πάντα ένα ρίσκο και γενικά οι μεταγραφές το χειμώνα μοιάζουν σαν ένα παιχνίδι ρουλέτας. Ευτυχώς, για μένα στην Ελλάδα κατάφερα και προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα. Ο ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένος με τον Πρίγιοβιτς και ο Πρίγιοβιτς με τον ΠΑΟΚ. Θα υπάρξει χρόνος για μεταγραφή…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα