Η Βαλίεβα επέστρεψε στον πάγο και ξέσπασε σε κλάματα

Newsroom
Η Βαλίεβα επέστρεψε στον πάγο και ξέσπασε σε κλάματα

bet365

Η Καμίλα Βαλίεβα ήταν συγκλονιστική και στο σύντομο πρόγραμμα στο ατομικό γυναικών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Καμίλα Βαλίεβα επέστρεψε σε αυτό που λατρεύει, στο να μαγεύει γλιστρώντας στον πάγο. Η 15χρονη Ρωσίδα, πρόσωπο των τελευταίων οκτώ ημερών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο, αγωνίστηκε στο σύντομο πρόγραμμα του ατομικού, κουβαλώντας μέσα της όλη την πίεση των γεγονότων που ακολούθησαν στο άκουσμα της είδησης για θετικό τεστ σε έλεγχο αντι-ντόπινινγκ που διενεργήθη τον Δεκέμβριο.

Γλίτωσε πτώση

Η Βαλίεβα είδε το CAS να ανάβει το «πράσινο» φως για να συνεχίσει την παρουσία της στους Αγώνες και σήμερα μπήκε ξανά σε αγωνιστική διαδικασία. Στην αρχή του προγράμματος απέφυγε την πτώση στο πρώτο τριπλό άλμα που επιχείρησε, ξεπέρασε την κακοτοπιά, εκτέλεσε άψογα το υπόλοιπο της χορογραφίας της και στο τέλος ξέσπασε σε κλάματα. Μην ξεχνάμε, αναφερόμαστε σε ένα κορίτσι που βρίσκεται στην πρώιμη εφηβεία του. Πήρε την πρόκριση στον τελικό με την καλύτερη βαθμολόγηση, 82,16β, η συμπατριώτισσά της Άνα Στσερμπάκοβα (80,20) η Καόρι Σακαμότο από την Ιαπωνία (79.84), ακολούθησαν.

 

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα