Βαλίεβα: «Είμαι χαρούμενη, αλλά και συναισθηματικά κουρασμένη»

Newsroom
Βαλίεβα: «Είμαι χαρούμενη, αλλά και συναισθηματικά κουρασμένη»

bet365

H 15χρονη Καμίλα Βαλίεβα μίλησε για πρώτη φορά για το θέμα που κυριαρχεί στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο.

Η Καμίλα Βαλίεβα σε πρώτη φάση θα συνεχίσει την αγωνιστική της προσπάθεια στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνo.

Το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης, δικαίωσε τους Ρώσους, που υποστήριζαν ότι η 15χρονη αθλήτρια μπορεί να βρέθηκε «θετική» τα Χριστούγεννα σε απαγορευμένες ουσίες, αλλά τα αποτελέσματα τα έλαβε μεσούσης των Αγώνων στο Πεκίνο.

Μια εβδομάδα μετά το θέμα που ξέσπασε στο Πεκίνο η Βαλίεβα μίλησε για πρώτη φορά, εκφράζοντας τα συναισθήματά της. «Είμαι χαρούμενη αλλά ταυτόχρονα είμαι ήδη συναισθηματικά κουρασμένη. Επομένως, έκλαψα από χαρά, ίσως και λίγο από στενοχώρια. Όμως, την ίδια στιγμή είμαι σίγουρα χαρούμενη που είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα προσπαθήσω να εκπροσωπήσω τη χώρα μας» είπε η Βαλίεβα στο ρωσικό Channel One.

Αναφερόμενη στην ακροαματική διαδικασία που προηγήθηκε, σχολίασε «κάθισα για επτά ώρες και είχαμε ένα 20λεπτο διάλειμμα. Καθόμουν και κοίταζα, ήταν πολύ δύσκολο. Προφανώς, ήταν ένα από τα στάδια που έπρεπε να περάσω».

 

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα