Μπουκοβίνας: Κέρασε την εθνική ομάδα στο Βέλγιο, ανήμερα των γενεθλίων του

Μπουκοβίνας: Κέρασε την εθνική ομάδα στο Βέλγιο, ανήμερα των γενεθλίων του

bet365

Εκπληκτική εμφάνιση από τον τερματοφύλακα της εθνικής ομάδας Πέτρο Μπουκοβίνα, στην εκτός έδρας νίκη επί του Βελγίου με 26-24, ανήμερα των 29ων γενεθλίων του.

Ο Πέτρος Μπουκοβίνας ανήμερα των 29ων γενεθλίων του αποτέλεσε τον θεμέλιο λίθο της εκτός έδρας νίκης της εθνικής ομάδας επί του Βελγίου με 26-24 για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο διεθνής τερματοφύλακας είχε 19/43 επεμβάσεις (44%), οι τρεις σε πέναλτι –δύο εκ των οποίων στα τελευταία 4 λεπτά- ενώ σκόραρε και δύο φορές.

«Ήταν μία μεγάλη νίκη με κακή εμφάνιση. Κρατάμε το αποτέλεσμα, έχουμε πολλά να διορθώσουμε, οφείλουμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο, σε αυτή την έδρα δυσκολεύτηκαν πολλές ομάδες. Δεν με νοιάζουν τα ποσοστά και οι εμφανίσεις μου, με νοιάζει ότι κερδίσαμε.

\

Είναι ένα όνειρο για εμάς να πάμε στο ΕURO. Είμαι υπερήφανος και ευλογημένος που είμαι εδώ σε αυτή την ομάδα με τους συμπαίκτες μου που είναι αδέρφια μου. Θέλω να δώσω τα φιλιά μου και την αγάπη μου στην οικογένειά μου και την Ιωάννα που πάντα είναι στο πλευρό μου», δήλωσε ο διεθνής τερματοφύλακας.

Μάλλιος: «Συγκλονισμένοι από το δυστύχημ, καταθέσαμε ψυχή»

Ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών Χάρης Μάλλιος είπε: «Πρώτα απ’ όλα, παρότι τα λόγια είναι φτωχά και ό,τι και να πούμε οι άνθρωποι δεν γυρίζουν πίσω, θέλω να εκφράσω εκ μέρους όλης της ομάδας τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του τρομερού δυστυχήματος στ Τέμπη. Το συζητάμε κάθε μέρα και είμαστε συγκλονισμένοι από αυτή την τραγωδία.

Τα συναισθήματα μας είναι ανάμεικτα, μία λύπη, μία χαρά, αλλά έτσι είναι η ζωή και ο αθλητισμός.

Από κει και πέρα πραγματικά είμαι υπερήφανος για την ομάδα, παρότι δεν ήμασταν καλοί, καταθέσαμε ψυχή και πήραμε μία μεγάλη νίκη. Θα το απολαύσουμε σήμερα και μετά πρέπει να ηρεμήσουμε και να συγκεντρωθούμε για το δεύτερο ματς στη Χαλκίδα. Περιμένουμε κοντά μας αυτό τον υπέροχο κόσμο για να κερδίσουμε και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση».


 

Τελευταία Νέα