Ξεκίνησαν έρευνες για ενδεχόμενη αμέλεια στο θάνατο του Μαραντόνα

Κώστας Τόπας
Ξεκίνησαν έρευνες για ενδεχόμενη αμέλεια στο θάνατο του Μαραντόνα

bet365

Ερευνες ώστε να διαπιστωθεί εάν υπήρξε αμέλεια στον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, ξεκίνησαν οι αρμόδιες αρχές της Αργεντινή, καθώς η εισαγγελία θέλει να μάθει εάν ο «Ντιεγκίτο» είχε λάβει την αναγκαία φροντίδα.
Πού θα κάτσει η μπίλια στο Άρης - Ολυμπιακός; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Η είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη. Ο «Θεός του ποδοσφαίρου» έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή, αφού η καρδιά του τον πρόδωσε σε ηλικία 60 ετών.

Μάλιστα, οι αρμόδιες αρχές της Αργεντινής, έχουν κινήσει ήδη τις απαραίτητες διαδικασίες για να διαπιστωθεί εάν υπήρξε αμέλεια στον θάνατό του. «Υπάρχουν ήδη παρατυπίες» δήλωσε χαρακτηριστικά μέλος της οικογένειας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), ενώ ενώ λίγες ώρες μετά το θάνατό του, ο δικηγόρος και φίλος του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, κατήγγειλε το γεγονός ότι «το ασθενοφόρο χρειάστηκε περισσότερη από μισή ώρα για να φτάσει στο σπίτι» και προειδοποίησε πως θα φτάσει «ως το τέλος».

Ωστόσο, δικαστική πηγή στο AFP αναφέρει πως «η έρευνα ξεκίνησε επειδή αφορά ένα νεκρό άτομο στο σπίτι και κανείς δεν έχει υπογράψει το πιστοποιητικό θανάτου. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχουν υποψίες για παρατυπίες».

Πάντως, η εισαγγελία αναμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Μαραντόνα, ζητώντας τον ιατρικό φάκελο, καθώς και τις καταγραφές από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή όπου ζούσε, τις τελευταίες ημέρες της ζωής του.

Διαβάστε επίσης:

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED