Μαραντόνα: Το καλύτερο γκολ που πέτυχε στην καριέρα του (vid)

Μαραντόνα: Το καλύτερο γκολ που πέτυχε στην καριέρα του (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μαραντόνα: Το καλύτερο γκολ που πέτυχε στην καριέρα του (vid)

bet365

Ούτε το σόλο με την Αγγλία, ούτε κάποιο άλλο από αυτά που πιστεύει ο κόσμος... Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είχε επιλέξει ένα γκολ που είχε πετύχει με την Αρχεντίνος Τζούνιορς, ως το κορυφαίο της καριέρας του!

Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Συναρπαστική εμπειρία στοιχήματος! |21+

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από αρκετά χρόνια στο TyC Sports και έχοντας κληθεί να επιλέξει το καλύτερο γκολ που πέτυχε ποτέ, ο Ντιεγκίτο είχε κάνει την μεγάλη έκπληξη για τη στιγμή που θυμάται και θα του μείνει χαραγμένη περισσότερο από κάθε άλλη.

Το κορυφαίο γκολ που του είχε μείνει, ήταν από την εποχή που αγωνιζόταν στην Αρχεντίνος Τζούνιορς κόντρα στην Ντεπορτίβο Περέιρα και μάλιστα σε φιλικό ματς!

«Είχα ξεκινήσει από το κέντρο και τους περνούσα όλους ακόμα κι αν έρχονταν όλοι να με σταματήσουν με τάκλιν. Αν δείτε υπάρχει μια φωτογραφία που λίγο πριν πλασάρω στην εστία, φαίνονται από πίσω πόσοι αμυντικοί είναι πεσμένοι στο έδαφος» είχε αναφέρει ο «Θεός» για το παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου του 1980 στην Κολομβία και είχε ολοκληρωθεί με το ισόπαλο 4-4.

Σ' εκείνη την αναμέτρηση ο Μαραντόνα είχε φτάσει σε χατ-τρικ, αλλά η Ντεπορτίβο Περέιρα προκρίθηκε στον τελικό του φιλικού τουρνουά στα πέναλτι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Τελευταία Νέα