Πλατινί για Μαραντόνα: «Είμαι πολύ στενοχωρημένος, ζούσαμε για τις κόντρες μας»

Πλατινί για Μαραντόνα: «Είμαι πολύ στενοχωρημένος, ζούσαμε για τις κόντρες μας»

bet365

Ο πρώην πρόεδρος της UEFA και άλλοτε σταρ της Γιουβέντους αναφέρθηκε στον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, ενώ θυμήθηκε τις κόντρες που είχαν στον αγωνιστικό χώρο.

Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο θρηνεί τον χαμό του Ντιέγκο Μαραντόνα σε ηλικία 60 ετών και όλες οι μεγάλες προσωπικότητες του αθλήματος αποχαιρετούν τον «Πίμπε Ντ' Όρο».

Ο Μισέλ Πλατινί θυμήθηκε τις κόντρες του εντός αγωνιστικού χώρου με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, τονίζοντας πως είναι πολύ στενοχωρημένος.

«Με τον Ντιέγκο είχαμε βρεθεί πολλές φορές ως αντίπαλοι στο χορτάρι. Είχα μεγάλο θαυμασμό για εκείνον παρότι υπήρχε αντιπαλότητα. Δεν μπορεί είναι στην κορυφή και οι δύο, να αγωνίζεσαι σε Μουντιάλ για να το κατακτήσεις, να διεκδικείς πρωτάθλημα με την Γιουβέντους και την Νάπολι και μην υπάρχει κόντρα.

Η πρώτη λέξη που έμαθα φτάνοντας στην Ιταλία ήταν η λέξη 'κόντρα': ο Μαραντόνα κοντράρεται με τον Πλατινί, ο Πλατινί κοντράρεται με τον Ζίκο... Τη δεκαετία του '80 ζούσαμε για αυτές τις κόντρες», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της UEFA, συμπληρώνοντας:

«Αυτό το βράδυ είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος. Υπάρχει η νοσταλγία μίας εποχής που ήταν όμορφη. Πέθανε ο Κρόιφ, πέθανε ο Ντι Στέφανο, πέθανε ο Πούσκας, πάρα πολλοί μεγάλοι παίκτες που σημάδεψαν τα νιάτα μου και τη ζωή μου.

Έρχεται μία ηλικία όπου βλέπεις όλο αυτό τον κόσμο να φεύγει από τη ζωή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Τελευταία Νέα