Πορτογαλία: Πάει για βασικός ο Σεμέδο με την Κροατία

Κώστας Τόπας
Πορτογαλία: Πάει για βασικός ο Σεμέδο με την Κροατία

bet365

Φανέλα βασικού ενδέχεται να πάρει ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο στο ματς της εθνικής Πορτογαλίας με την Κροατία την Τρίτη (17/11, 21:45).
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Φερνάντο Σάντος, σύμφωνα με το «ysport.eu», αναμένεται να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές όσον αφορά το κρίσιμο παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Κροατία την Τρίτη (17/11, 21:45) για το Nations League. Οι Πορτογάλοι, μετά το... στραβοπάτημα με την Γαλλία, θέλουν πάση θυσία το τρίποντο για να ελπίζουν στην πρώτη θέση του ομίλου τους.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο 66χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του, έχοντας τον Ρούμπεν Σεμέδο στο βασικό σχήμα και στο κέντρο της άμυνας των Πορτογάλων.

Η πιθανή 11αδα απαρτίζεται από τους: Ρουί Πατρίσιο, Νέλσον Σεμέδο, Ρούμπεν Σεμέδο, Ρούμπεν Ντίας, Πέδρο Νέτο, Ζοάο Μουτίνιο, Ντανίλο Περέιρα, Ντιόγο Ζότα, Τρινκάο, Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπερνάρντο Σίλβα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, φανέλα βασικού πήρε και στο ντεμπούτο του κόντρα στην Ισπανία αλλά και στο φιλικό με την Ανδόρα. Με την Γαλλία παρακολούθησε την αναμέτρηση από τον πάγκο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα