Ομάρ Ελαμπντελαουί: Πήρε εξιτήριο και συνεχίζει στο σπίτι του τη θεραπεία

Gazzetta team
Ομάρ Ελαμπντελαουί: Πήρε εξιτήριο και συνεχίζει στο σπίτι του τη θεραπεία

bet365

Τρεις εβδομάδες μετά το σοβαρό ατύχημα και τον τραυματισμό του από βεγγαλικά, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα συνεχίσει την ειδική θεραπεία του στο σπίτι.

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του href="https://www.gazzetta.gr/tag/omar-elampntelaoyi" target="_blank">Ομάρ Ελαμπντελαουϊ. Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος νοσηλεύοταν από την Παραμονή Πρωτοχρονιάς με href="https://www.gazzetta.gr/football/turkish-super-league/article/1549059/toyrkika-mme-o-omar-eihe-atyhima-kai-metaferthike-se-nosokomeio-me-provlima-sta-matia-kai-prosopo" target="_blank">σοβαρά εγκαύματα από βεγγαλικά στο πρόσωπο και τα χέρια, href="https://www.gazzetta.gr/football/turkish-super-league/article/1549232/o-omar-prospathise-na-sosei-paidi-toy-se-kindyno-i-kariera-toy" target="_blank">στην προσπάθειά του να σώσει το παιδί του, πήρε εξιτήριο έπειτα από 19 ημέρες από το «Liv Hospital» και θα συνεχίσει την αποθεραπεία από την οικία του, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Γαλατασαράι.

Μετά από σενάρια που ανέφεραν ότι href="https://www.gazzetta.gr/football/turkish-super-league/article/1549144/omar-giatros-einai-kala-den-xeroyme-tha-epireastei-i-orasi-sto-mellon" target="_blank">θα επηρεαστεί η όρασή του και μπορεί να μην παίξει ξανά ποδόσφαιρο, ο διεθνής Νορβηγός του τουρκικού κλαμπ φέρεται πια να έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο. Πλέον, το αν και πότε θα επιστρέψει στη δράση θα κριθεί μέσα στους επόμενους μήνες, με τα νέα του εξιτηρίου, πάντως, να σκορπούν ελπίδες για πλήρη επάνοδο μέχρι το τέλος της σεζόν.

class="twitter-tweet">

dir="ltr" lang="tr">Yılbaşı gecesi talihsiz bir kaza geçiren oyuncumuz Omar Elabdellaoui bugün sponsor hastanemiz Liv Hospital’dan taburcu olmuştur. Oyuncumuzun tedavisi evinde sürecektir. href="https://t.co/oCcLjX0vGR" rel="sponsored nofollow">pic.twitter.com/oCcLjX0vGR

Galatasaray Spor Kulübü (@GalatasaraySK) href="https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1351551325071421442?ref_src=twsrc%5Etfw" rel="sponsored nofollow">January 19, 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα