«Ο Ομάρ θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο», λένε οι γιατροί

Κώστας Τόπας
«Ο Ομάρ θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο», λένε οι γιατροί

bet365

Ευχάριστα είναι τα νέα που μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες τα ΜΜΕ της Τουρκίας, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Ομάρ Ελαμπντελαουΐ.

bwin - Λιγκ Καπ Αγγλίας με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+

Ο άλλοτε αμυντικός του Ολυμπιακού, υπέστη εγκαύματα στα μάτια από πυροτεχνήματα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, προσπαθώντας να προστατέψει το παιδί του, με συνέπεια να κινδυνεύει ακόμα και το μέλλον του στα γήπεδα.

​Ο γιατρός του, Βεντάτ Καγιά, τόνισε πως ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ καλύτερα, ωστόσο άπαντες περιμένουν νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.

Πάντως, όμως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Τουρκία υπάρχει σημαντική βελτίωση στο δεξί μάτι του Νορβηγού, το οποίο είναι αυτό που έχει πάθει και τη μεγαλύτερη ζημιά. Μάλιστα, ο 29χρονος άσος για τις επόμενες 40 ημέρες θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία με ειδικές σταγόνες για τα μάτια του προκειμένου να βελτιωθεί η όρασή του.

Οπως τονίζουν και οι γιατροί που βρίσκονται δίπλα του από την πρώτη στιγμή, ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ θα μπορεί και πάλι να προσφέρει τις υπηρεσίες του, παίζοντας ποδόσφαιρο.

«Οι γιατροί που μίλησα μου είπαν πως δεν θα γίνει πιλότος μαχητικού αεροσκάφους, δεν θα βλέπει όπως πριν, αλλά ο τραυματισμός που υπέστη δεν θα τον εμποδίσει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο», ανέφερε ο ρεπόρτερ Φατίχ Αλταϊλί.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα