Ο Ομάρ προσπάθησε να σώσει το παιδί του, σε κίνδυνο η καριέρα του

Ο Ομάρ προσπάθησε να σώσει το παιδί του, σε κίνδυνο η καριέρα του

Gazzetta team
Ο Ομάρ προσπάθησε να σώσει το παιδί του, σε κίνδυνο η καριέρα του

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί υπέστη εγκαύματα στα μάτια από πυροτεχνήματα και προσπάθησε να προστατέψει το παιδί του, με συνέπεια να κινδυνεύει ακόμα και το μέλλον του στα γήπεδα.

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά από πυροτεχνήματα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτό συνέβη επειδή ήθελε ο ίδιος να τα χρησιμοποιήσει, για να δώσει χαρά στο παιδάκι του, το οποίο έχει γεννηθεί με κάποια προβλήματα.

Ωστόσο, κάτι πήγε στραβά και ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού βγήκε μπροστά, για να μην πάθει κακό το παιδί του, κάτι που εξήγησε ο πρόεδρος της Γαλατάσαραϊ, Μουσταφά Τσενγκίζ, ο οποίος μάλιστα ενημέρωσε ότι για την περίπτωση του Ομάρ κινητοποιήθηκε ακόμα και ο υπουργός υγείας της χώρας:

«Ήταν ένα συγκλονιστικό συμβάν. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπουργό υγείας και όλον για την υποστήριξη. Δυστυχώς, ο Ομάρ τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να προστατέψει τα παιδιά του».

Το μεγάλο πρόβλημα του Ομάρ βρίσκεται στα μάτια του, όπου έχει υποστεί εγκαύματα και πληροφορίες αναφέρουν ότι κινδυνεύει ακόμα και η καριέρα του. Είναι νωρίς ακόμα όμως και θα μάθουμε περισσότερα αφού γίνουν όσα πρέπει στο νοσοκομείο.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα