ΠΑΟΚ-Αθλητικός Διευθυντής: Οι υποψήφιοι στο τραπέζι

ΠΑΟΚ-Αθλητικός Διευθυντής: Οι υποψήφιοι στο τραπέζι

ΠΑΟΚ-Αθλητικός Διευθυντής: Οι υποψήφιοι στο τραπέζι

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης θα πάρει την τελική απόφαση για τον άνθρωπο που θα διαδεχθεί τον Όλαφ Ρέμπε στην κενή θέση του αθλητικού διευθυντή. Ο ρόλος του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Από τον περασμένο Μάρτιο όταν ο Όλαφ Ρέμπε υπέβαλλε στη διοίκηση την παραίτησή του για να επιστρέψει στην πατρίδα του και ξεκινήσει την συνεργασία του με τη Νυρεμβέργη, η καρέκλα του αθλητικού διευθυντή στα γραφεία της Μικράς Ασίας παραμένει κενή.

Ο ΠΑΟΚ έθεσε ως βασική προτεραιότητα να κλείσει γρήγορα το θέμα του προπονητή, η συμφωνία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκληρώθηκε, την ίδια ώρα που το ζήτημα του (νέου) αθλητικού διευθυντή, παραμένει μια εκκρεμότητα στο οργανόγραμμα της ομάδας.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε πραγματοποιήσει κάποιες επαφές με υποψήφιους για τη συγκεκριμένη θέση, ο Ρώσος Ιγκόρ Κορνέεφ έμοιαζε να είναι πολύ κοντά στη συμφωνία, ωστόσο μόλις την Τετάρτη (26/5) ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έδωσε εντολή στα στελέχη της ομάδας να «τρέξουν» το συγκεκριμένο θέμα.

Το προηγούμενο διάστημα εξετάστηκαν περιπτώσεις, όπως αυτή του Ιταλού Ντομένικο Τέτι, αλλά και του Γερμανού Γιοχάνες Σπορς, ο οποίος εργάστηκε ως αθλητικός διευθυντής στην ολλανδική Φιτέσε, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ήταν επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ σε Χοφενχάιμ, Λειψία και Αμβούργο.

Η παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου και του τιμ του, προφανώς, καλύπτει πολλές θέσεις στο οργανόγραμμα του ποδοσφαιρικού τμήματος, ωστόσο ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί και δε θέλει να είναι εκείνος που θα επιφορτιστεί με τις επαφές και συζητήσεις για τα μεταγραφικά ζητήματα, αλλά και τον σχεδιασμό της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα