ΠΑΟΚ: Οι ημερομηνίες και τα φιλικά της προετοιμασίας

ΠΑΟΚ: Οι ημερομηνίες και τα φιλικά της προετοιμασίας

ΠΑΟΚ: Οι ημερομηνίες και τα φιλικά της προετοιμασίας

bet365

Ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου θα πραγματοποιήσει στην Αυστρία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και στο διάστημα της παραμονής του θα δώσει τέσσερα ή πέντε φιλικά παιχνίδια.

Μέχρι τις 20 Ιουνίου είναι η άδεια που έχουν πάρει οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς από την επομένη ξεκινά αρχικά στη Θεσσαλονίκη η προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί σε αθλητικό κέντρο της Αυστρίας, εκεί όπου θα βρεθεί η αποστολή των Κυπελλούχων Ελλάδας από 29/6 μέχρι 13/7.

Στο διάστημα της παραμονής του ο «Δικέφαλος» θα δώσει τέσσερα ή πέντε φιλικά παιχνίδια κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες

Οι ημερομηνίες αναμένεται να οριστικοποιηθούν την Παρασκευή (28/5) όταν και θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο ΠΑΟΚ, μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στην Ολλανδία, φέτος αποφάσισε να συνεργαστεί με μια από τις κορυφαίες εταιρείες του είδους, που κανονίζει την προετοιμασία σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, επιλέγοντας ένα προπονητικό κέντρο στην περιοχή του Τιρόλο, μετά το πρόσφατο ταξίδι του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χρήστου Καρυπίδη, ο οποίος παραμένει κανονικά στη θέση του και θα είναι δίπλα στον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον οποίο γνωρίζονται καθώς συνυπήρξαν τα προηγούμενα χρόνια στην Ξάνθη.

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα