ΠΑΟΚ: «Παίζει» και του Γιοχάνες Σπορς για τη θέση του αθλητικού διευθυντή

ΠΑΟΚ: «Παίζει» και του Γιοχάνες Σπορς για τη θέση του αθλητικού διευθυντή

ΠΑΟΚ: «Παίζει» και του Γιοχάνες Σπορς για τη θέση του αθλητικού διευθυντή

bet365

Το όνομα του Γερμανού Γιοχάνες Σπορς προστέθηκε μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση του αθλητικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ, που βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Όλαφ Ρέμπε.

Από τον Γερμανό Όλαφ Ρέμπε στον συμπατριώτη του Γιοχάνες Σπορς; Είναι ένα σενάριο, που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, για τη κενή θέση του αθλητικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ.

Μέχρι τώρα όλες οι ενδείξεις οδηγούσαν αποκλειστικά στον Ρώσο Ιγκόρ Κορνέεφ, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχουν προκύψει κι άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του Ιταλού Ντομένικο Τέτι, όπως έγραψε το gazzetta.gr, αλλά και αυτή του 38χρονου Γερμανού Γιοχάνες Σπορς, η περίπτωση του οποίου εξετάζεται τις τελευταίες ημέρες.

Ο Γερμανός εργάστηκε ως αθλητικός διευθυντής στην ολλανδική Φιτέσε, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ήταν επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ σε Χοφενχάιμ, Λειψία και Αμβούργο.

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα