ΠΑΟΚ: Στη λίστα και ο Ιταλός Τέτι, παραμένει φαβορί ο Κορνέεφ για τεχνικός διευθυντής

ΠΑΟΚ: Στη λίστα και ο Ιταλός Τέτι, παραμένει φαβορί ο Κορνέεφ για τεχνικός διευθυντής

ΠΑΟΚ: Στη λίστα και ο Ιταλός Τέτι, παραμένει φαβορί ο Κορνέεφ για τεχνικός διευθυντής

bet365

Ο Ίγκορ Κορνέεφ παραμένει φαβορί για την τεχνική διεύθυνση του ΠΑΟΚ, στη λίστα βρίσκεται και εξετάζεται και ο Ιταλός, Ντομένικο Τέτι, ενώ έχει προταθεί και ο Κροάτης Αλεν Πέτροβιτς.

Λίγα 24ωρα μετά από τον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό και την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαδικασία διεργασιών. Οι Ρουμάνοι... έβαλαν «φωτιά», υποστηρίζοντας ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου με συμβόλαιο ετήσιων απολαβών ύψους 1.800.000 ευρώ.

Μπορεί το θέμα του προπονητή να «καίει» αυτή τη στιγμή, αλλά ανοικτό παραμένει και το μέτωπο της τεχνικής διεύθυνσης, το οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά το θέμα του προπονητή. Έτσι κι αλλιώς η θέση παραμένει «ορφανή» έπειτα από την αποχώρηση του Όλαφ Ρέμπε. Ο Ίγκορ Κορνέεφ παραμένει το φαβορί για το πόστο, αλλά στη λίστα βρίσκεται και εξετάζεται και ο Ιταλός, Ντομένικο Τέτι.

Ο 44χρονος Ιταλός έχει δουλέψει σε Λουγκάνο, Σαμπντόρια, Νοβάρα, ενώ η τελευταία του δουλειά ήταν στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ. Τους τελευταίους μήνες συνδέθηκε με σενάρια που τον ήθελαν ν' αναλαμβάνει ρόλο στη Νιούκαστλ, κάτι που δεν έγινε. Στη λίστα, επίσης, υπάρχει και το όνομα του Άλεν Πέτροβιτς, ο οποίος εργάστηκε κυρίως στην Όσιγιεκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα