«Ο Ρεμπρόφ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Φενέρμπαχτσε»

Gazzetta team
«Ο Ρεμπρόφ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Φενέρμπαχτσε»

bet365

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως βρίσκεται ο Σεργκέι Ρεμπρόφ, ο οποίος σύμφωνα με ουκρανικά ΜΜΕ απομακρύνεται από την ΑΕΚ.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Ουκρανός τεχνικός δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Φερεντσβάρος και η Ενωση προσπαθεί τη δύσκολη περίπτωσή του. Νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την Ουκρανία αναφέρει ότι Ρεμπρόφ βρίσκεται και στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε και μάλιστα φαίνεται να βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την τουρκική ομάδα προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της.

«Ο Ρέμπροφ δεν έχει πρόβλημα με τον πρόεδρο της Φερεντσβάρος, αλλά με έναν άνθρωπο από τη διοίκηση. Κάθε προπονητής θέλει να αναπτυχθεί. Και οικονομικά, και στο ποδόσφαιρο. Στις 10 ή 12 Ιουνίου, η ομάδα επιστρέφει από τις διακοπές και ο Ρεμπρόφ περιμένει να αρχίσει την προετοιμασία με την Φερεντσβάρος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επαφές με την Φενερμπαχτέ βρίσκονται σε εξέλιξη», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του «sport.ua».

Ναι μεν η ΑΕΚ περιμένει την απάντηση του Σεργκέι Ρεμπρόφ, ωστόσο την ίδια στιγμή έχει κερδίσει έδαφος η περίπτωση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα