Η ΑΕΚ που περιμένει τον Ρεμπρόφ και η Φερεντσβάρος

Η ΑΕΚ που περιμένει τον Ρεμπρόφ και η Φερεντσβάρος

Η ΑΕΚ που περιμένει τον Ρεμπρόφ και η Φερεντσβάρος

bet365

Η ΑΕΚ έχει καταθέσει την πρότασή της στον Σεργκέι Ρεμπρόφ και περιμένει την απάντησή του, τη στιγμή που στην Ουγγαρία αναφέρουν πως μέχρι Τετάρτη ή Πέμπτη θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με τη Φερεντσβάρος.

Σε αναμονή της απάντησης του Σεργκέι Ρεμπρόφ βρίσκεται η ΑΕΚ, στην πρόταση που του έχει καταθέσει για συμβόλαιο 1 εκατ. ευρώ ετησίως, το οποίο με τα μπόνους φτάνει ακόμη και το 1,2 εκατ ευρώ.

Την ίδια στιγμή όμως, στην Ένωση τις τελευταίες ώρες έχει κερδίσει έδαφος και η περίπτωση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός μαζί με τον Ουκρανό προπονητή είναι οι δύο που επιλογές που έχουν πάρει κεφάλι.

Όσον αφορά τον Ρεμπρόφ, πληροφορίες του gazzetta.gr από την Ουγγαρία αναφέρουν πως σήμερα Δευτέρα (24/5) η Φερεντσβάρος έστειλε στον Ρεμπρόφ τα χαρτιά της αποδέσμευσής του, χωρίς ωστόσο να περιλαμβάνει ποσό αποζημίωσης.

Ο Ρεμπρόφ, από το Κίεβο όπου βρίσκεται, δεν φαίνεται να συμφωνεί με κάτι τέτοιο και φέρεται να τόνισε στη Φερεντσβάρος ότι είτε θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του ουγγρικού συλλόγου με τους όρους του είτε θα τον αποζημιώσουν για να αποχωρήσει.

Όπως αναφέρουν στην Ουγγαρία, μέχρι Τετάρτη ή Πέμπτη το θέμα μεταξύ Ρεμπρόφ - Φερεντσβάρος αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει. Ο 47χρονος Ουκρανός προπονητής δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022 με την ουγγρική ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα