Άρης: Πόσο επηρεάζει η νέα παράταση από το CAS

Άρης: Πόσο επηρεάζει η νέα παράταση από το CAS

Άρης: Πόσο επηρεάζει η νέα παράταση από το CAS

bet365

Η νέα παράταση από το CAS στη λήψη ή κοινοποίηση απόφασης επί της προσφυγής της ΠΑΕ Άρης για την άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών ισοδυναμεί μ’ ένα ταξίδι στον χρόνο καθώς, όπως πέρυσι έτσι και φέτος, δεν μπορεί να καταστρώσει αγωνιστικό πλάνο…

Η κατάσταση που επικρατεί στον Άρη καταδεικνύει ότι η νέα παράταση που δόθηκε από το CAS δεν στοιχειοθετεί καλή είδηση. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο θα κοινοποιήσει την απόφασή του στις 15 Ιουνίου, πράγμα που σημαίνει ότι για διάστημα περίπου ενός μήνα, οι «κίτρινοι» θα υποχρεωθούν να ζήσουν σε περιβάλλον ανασφάλειας και άγνοιας. Στην πραγματικότητα, θα λειτουργήσουν με δεμένα τα χέρια καθώς δεν έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε ουσιαστικές κινήσεις. Πέραν δηλαδή των αποφάσεων που έχουν ληφθεί και προβλέπουν το τέλος συνεργασιών με συγκεκριμένους παίκτες, υπάρχει η πρόθεση για την έκδοση κι άλλων διαζυγίων, όπως όμως και η αμφιβολία για το αν μπορούν να καλυφθούν τα κενά τους.

Τα παραπάνω σημαίνουν ότι το αγωνιστικό πλάνο που έχει καταστρωθεί στον Άρη και περιλαμβάνει ξεκάθαρους μεταγραφικούς στόχους, προς το παρόν, είναι αδύνατο να υλοποιηθεί καθώς οι «κίτρινοι» δεν μπορούν να εγγυηθούν στον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή ότι θα έχουν το δικαίωμα να επικυρώσουν μια συμφωνία. Γι’ αυτόν τον λόγο, η συνάντηση που προβλέπεται να γίνει μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Άκη Μάντζιο για την επιβεβαίωση της συνέχισης της συνεργασίας τους θα περιλαμβάνει μεν συζήτηση για την ενίσχυση της ομάδας, αλλά αυτή θα έχει περισσότερο φιλολογικό χαρακτήρα.

Ακριβώς η ίδια κατάσταση εξελίχθηκε και την περσινή χρονιά όπου το μεταγραφικό πλάνο άλλαξε τουλάχιστον τρεις φορές και τελικώς ο Άρης δεν απέκτησε κανέναν από τους παίκτες που είχε στο πρώτο σχέδιό του. Ήταν η εποχή μετά την επιβολή της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών για διάστημα ενός χρόνου από τη FIFA. Έως ότου η FIFA αποφασίσει την αναστολή εκτέλεσης της ποινής για έναν χρόνο, το ημερολόγιο είχε «τρέξει» στις 30 Ιουλίου. Ήδη είχαν χαθεί οι μεγαλύτεροι αγωνιστικοί στόχοι και χρειάστηκε να καταστρωθεί ένα σχέδιο από την αρχή ή μάλλον, να προχωρήσει ο Άρης στην επιλογή παικτών από τη λίστα των εναλλακτικών λύσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα