Η FIFA επέβαλε απαγόρευση μεταγραφών ενός χρόνου στον Άρη για την απόκτηση του Ντουρμισάι!

Η FIFA επέβαλε απαγόρευση μεταγραφών ενός χρόνου στον Άρη για την απόκτηση του Ντουρμισάι!

Η FIFA επέβαλε απαγόρευση μεταγραφών ενός χρόνου στον Άρη για την απόκτηση του Ντουρμισάι!

bet365

Σοκ στον Άρη, καθώς η FIFA του επέβαλε απαγόρευση μεταγραφών για έναν χρόνο, λόγω της μεταγραφής του Φιορίν Ντουρμισάι, παρότι ήταν ήδη τιμωρημένος! Η ΠΑΕ Άρης θα προσφύγει στο CAS.

Η παγκόσμια ομοσπονδία έβαλε στη λαιμητόμο την ΠΑΕ Άρης καθώς επέβαλε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για έναν χρόνο, τιμώρησε επίσης με πρόστιμο 500.000 ελβετικών φράγκων την ΕΠΟ εκτιμώντας ότι αμφότεροι καταστρατήγησαν τους κανονισμούς στην υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι. Πρόκειται για βόμβα μεγατόνων από την Πειθαρχική Επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας καθώς η τιμωρία αφορά δύο μεταγραφικές περιόδους (δηλαδή για έναν χρόνο). Η αρμόδια επιτροπή εκτίμησε ότι τόσο η Ελληνική Ομοσπονδία όσο και η ΠΑΕ Άρης δεν εφάρμοσαν τους κανονισμούς καθώς προχώρησαν στην έκδοση δελτίο του Φιορίν Ντουρμισάι παρότι στην ΠΑΕ Άρης είχε ήδη επιβληθεί ποινή απαγόρευσης μεταγραφών λόγω οφειλών σε παλιούς ποδοσφαιριστές, πράγμα που σημαίνει έμμεσα ότι δεν αποδέχεται τους ισχυρισμούς της ΠΑΕ Άρης ότι πρόκειται για χρέη της παλιάς εταιρίας και όχι αυτής που βρίσκεται σε λειτουργία.

Το πρόβλημα που προκύπτει είναι πολύ σοβαρό καθώς στις 30 Ιουνίου λήγουν τα συμβόλαια 14 ποδοσφαιριστών και δεδομένου του ότι η ομάδα δεν έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε μεταγραφές, δεν θα είναι σε θέση να καλύψει το οποιοδήποτε κενό. Αυτό σημαίνει ότι ανεξαρτήτως του όποιου αγωνιστικού πλάνου εκπονήθηκε στο προηγούμενο διάστημα, αυτή τη στιγμή τα πάντα είναι στον αέρα καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης μεταγραφών. Oι «κίτρινοι» δικαιωθούν στο CAS.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα