«Ο Ρεμπρόφ απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ»

«Ο Ρεμπρόφ απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Ο Ρεμπρόφ απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ»

bet365

Αρνητική φαίνεται πως ήταν η απάντηση του Σεργκέι Ρεμπρόφ στην πρόταση που του κατέθεσε η ΑΕΚ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Τα bwin Challenges* χαρίζουν μια 4K τηλεόραση 75 ιντσών κάθε μέρα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, κοιτάει την επόμενη ημέρα της στον πάγκο της κι ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα της ήταν αυτό του, Σεργκέι Ρεμπρόφ.

Ωστόσο, σύμφωνα με ουκρανικά δημοσιεύματα, ο 46χρονος τεχνικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «dynamomania.com» αναφέρει ότι η πρόταση της 'Ενωσης δεν έγινε αποδεκτή, καθώς η Φερεντσβάρος ζητούσε 1 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον αποδεσμεύσει από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ενα ποσό το οποίο όπως τονίζεται, μεταξύ άλλων, στο δημοσίευμα δεν ήταν διατεθειμένη να προσφέρει η ΑΕΚ.

«Η ΑΕΚ από την Ελλάδα θεωρούσε τον Σεργκέι Ρεμπρόφ ως τον βασικό υποψήφιο για τη θέση του προπονητή. Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Ρεμπρόφ απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ λόγω του γεγονότος ότι η Φερεντσβάρος ζήτησε αποζημίωση ενός εκατομμυρίου ευρώ για την πρόωρη λήξη της σύμβασης που έχει με τον Ρεμπρόφ και η οποία ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο», αναφέρει το χαρακτηριστικό δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα