Ο Ντα Σίλβα που θέλει η ΑΕΚ φεύγει οριστικά από τη Ρεν, γράφουν οι Γάλλοι

Gazzetta team
Ο Ντα Σίλβα που θέλει η ΑΕΚ φεύγει οριστικά από τη Ρεν, γράφουν οι Γάλλοι

bet365

Ο 33χρονος στόπερ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, σύμφωνα με τους Γάλλους απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης της Ρεν και αποχωρεί ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Εκτός Ρεν έβλεπαν τελευταία τα ρεπορτάζ στη Γαλλία τον Νταμιάν Ντα Σίλβα, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ. Το συμβόλαιο του 33χρονου κεντρικού αμυντικού της Ρεν λήγει το καλοκαίρι και ο ίδιος δεν έδινε την οριστική του απάντηση το προηγούμενο διάστημα, ενώ όπως είχε δηλώσει ο παίκτης, από το μυαλό του περνούσε και η προοπτική να αγωνιστεί εκτός Γαλλίας για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Σύμφωνα με το France Football μάλιστα, ο Ντα Σίλβα φαίνεται πως πήρε την οριστική του απόφαση να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Ρεν καθώς φέρεται να απάντησε τελικώς αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που είχε από τον γαλλικό σύλλογο. Μάλιστα, όπως προσθέτει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, μέσα στους ενδιαφερόμενους για την απόκτησή του βρίσκονται δύο γαλλικές ομάδες και άλλοι τρεις ευρωπαϊκοί σύλλογοι, χωρίς ωστόσο να κατονομάζεται κάποιος.

Η ΑΕΚ, η οποία θέλει να ενισχύσει το κέντρο της άμυνάς της με έναν στόπερ – ηγέτη για το καλοκαίρι, εδώ και πάνω από ένα μήνα έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον Ντα Σίλβα, έχοντας όμως σύμφωνα και με τα γαλλικά ρεπορτάζ ανταγωνιστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα