ΑΕΚ: Δύσκολη υπόθεση μεν, ανοιχτό δε για Σίλβα!

ΑΕΚ: Δύσκολη υπόθεση μεν, ανοιχτό δε για Σίλβα!

ΑΕΚ: Δύσκολη υπόθεση μεν, ανοιχτό δε για Σίλβα!

bet365

Παρά τα όσα γράφτηκαν στη Γαλλία το θέμα Ντα Σίλβα, στην ΑΕΚ παραμένει ανοικτό!

Ο Νταμιάν Ντα Σίλβα, ο οποίος στο τέλος της σεζόν αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Ρεν, αποτελεί τον βασικό στόχο για το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ.

Η Ενωση του πρόσφερε κλειστό τριετές συμβόλαιο με οικονομικές απολαβές που αγγίζουν τις 800.000 ευρώ τον χρόνο. Μία πρόταση η οποία σαφώς και δεν αφήνει αδιάφορο τον παίκτη, αλλά παράλληλα η περίπτωσή του παραμένει δύσκολη.

Βέβαια, σημερινό (12/05) δημοσίευμα στη Γαλλία έκανε λόγο για αρνητική απάντηση του παίκτη στην πρόταση της Ένωσης. Παρ' όλα αυτά η υπόθεση του παραμένει ανοικτή. Κι αυτό διότι στην ΑΕΚ τονίζουν πως δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τον παίκτη κι έτσι το θέμα Ντα Σίλβα δεν έχει κλείσει ακόμη ούτε θετικά αλλά ούτε και αρνητικά .

Διαβάστε επίσης:

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED