Ο προπονητής της Ρεν επιβεβαίωσε ότι ο Ντα Σίλβα αποχωρεί το καλοκαίρι (pic)

Κώστας Τόπας
Ο προπονητής της Ρεν επιβεβαίωσε ότι ο Ντα Σίλβα αποχωρεί το καλοκαίρι (pic)

bet365

Το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Ρεν, πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής (16/05) ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Νταμιέν Ντα Σίλβα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή του Μπρουνό Ζενεσιό.

To συμβόλαιο του 33χρονου Γαλλοπορτογάλου κεντρικού αμυντικού με την Ρεν ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τον γαλλικό σύλλογο.

Η ΑΕΚ φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να αποκτήσει τον Νταμιέν Ντα Σίλβα, καθώς θεωρεί πως ο άσος της Ρεν είναι ο ιδανικός για να ηγηθεί της άμυνάς της την επόμενη σεζόν. Γι' αυτό και είναι πρόθυμη να του προσφέρει κλειστό τριετές συμβόλαιο με απολαβές που θα αγγίζουν τις 800.000 ευρώ τον χρόνο. Μία πρόταση η οποία σαφώς και δεν αφήνει αδιάφορο τον παίκτη, αλλά παράλληλα η περίπτωσή του παραμένει δύσκολη.

Πάντως, ο προπονητής της Ρεν Μπρουνό Ζενεσιό, ρωτήθηκε μετά το τέλος του αγώνα με την Μονακό για το μέλλον του Ντα Σίλβα και επιβεβαίωσε πως ο έμπειρος στόπερ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα το καλοκαίρι.

«Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Ντα Σίλβα θα αποχωρήσει το καλοκαίρι», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Ζενεσιό σχετικά με το μέλλον του Γάλλου αμυντικού. Ο Ντα Σίλβα πήρε φανέλα βασικού στον αγώνα με τους Μονεγάσκους , ωστόσο στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Διαβάστε επίσης:

Photo Credits: Αssociated Press

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα