ΑΕΚ: Στο εξωτερικό ο Κονέ, (ξανά) Γαλλία ο Ταυλαρίδης!

ΑΕΚ: Στο εξωτερικό ο Κονέ, (ξανά) Γαλλία ο Ταυλαρίδης!

ΑΕΚ: Στο εξωτερικό ο Κονέ, (ξανά) Γαλλία ο Ταυλαρίδης!

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης παραμένει εκτός Ελλάδας (μετά το ματς με Παναθηναϊκό), νέο ταξίδι του σκάουτερ Ταυλαρίδη στην Γαλλία, πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός είναι και ο Γιάννης Παπαδημητρίου...
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Το γεγονός ότι ο αγωνιστικός σχεδιασμός για την ΑΕΚ έχει αρχίσει επιβεβαιώνεται από τα συνεχή ταξίδια των ανθρώπων που είτε ηγούνται αυτού (όπως είναι ο Παναγιώτης Κονέ) είτε λειτουργούν για αυτόν (όπως ο Στάθης Ταυλαρίδης) και ταξιδεύουν συνέχεια στο εξωτερικό. Θα πει κανείς το κλασικό «αποτέλεσμα θέλουμε, καλά τα ταξίδια και τα τσεκαρίσματα, αλλά αποτέλεσμα», προφανώς και αυτό μετράει στο τέλος και απ' αυτό θα κριθούν όλοι και η δουλειά τους...

Εμείς στο ρεπορτάζ οφείλουμε να μεταφέρουμε – καταγράφουμε τα δεδομένα και προφανώς τα ταξίδια αυτά που κάνουν οι άνθρωποι που τρέχουν το πρότζεκτ του αγωνιστικού σχεδιασμού... Και σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας λείπουν (σχεδόν) όλοι: δεδομένα οι Κονέ και Ταυλαρίδης, ενώ το ίδιο αναφέρει το ρεπορτάζ και για τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ότι βρίσκεται και αυτός εκτός Ελλάδας.

Το νεότερο είναι το σημερινό του Στάθη Ταυλαρίδη, ξανά για τον «αγαπημένο» του προορισμό, την Γαλλία και πιο συγκεκριμένα, το Παρίσι. Τουλάχιστον για αρχή, το που θα βρεθεί από την πρωτεύουσα της Γαλλίας έως τις 17 του μήνα που αναμένεται να επιστρέψει, είναι ένα ερωτηματικό.

Κι αυτό διότι το Σάββατο και την Κυριακή υπάρχει φουλ δράση στην Γαλλία. Το Σάββατο διεξάγεται όλη η δεύτερη κατηγορία (όλα παίζουν την ίδια ώρα) και την Κυριακή έχουμε την πρώτη κατηγορία όπου επίσης τα ματς είναι προγραμματισμένα να γίνουν όλα την ίδια ώρα. Αυτό μας δείχνει ότι υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο για το οποίο ταξιδεύει ο Ταυλαρίδης ξανά στην Γαλλία και όχι για να δει ματς και να τσεκάρει στόχους.

Σε ότι αφορά το συγκεκριμένο λοιπόν ταξίδι στην Γαλλία, η λογική λέει ότι υπάρχουν προγραμματισμένα ραντεβού και συναντήσεις, τη στιγμή που δεν αποκλείεται να έχει στο πρόγραμμα κάτι και για τον Νταμιάν Ντα Σίλβα. Αλλωστε για τον κεντρικό αμυντικό της Ρεν σας ενημερώσαμε από χθες ότι παίζει ακόμη δυνατά (αν και παραμένει αρκετά δύσκολη) η περίπτωσή του. Βέβαια το να 'χει πάει τόσες φορές στην Γαλλία ο Ταυλαρίδης μόνο για τον Νταμιάν Ντα Σίλβα μοιάζει... δύσκολο να ισχύει!

Όπως και να 'χει προφανώς στην Ένωση καιρό τώρα έχουν σηκωμένα... μανίκια και μία βαλίτσα έτοιμη για ταξίδι σε κάθε προορισμό προκειμένου να βρεθούν τα κατάλληλα... υλικά για την ΑΕΚ που σχεδιάζουν να δημιουργήσουν οι άνθρωποί της μετά τη σχετική εντολή για πολλές αλλαγές από τον Δημήτρη Μελισσανίδη! Πολλοί είναι εκείνοι που αναφέρουν ότι το ταξίδι του Κονέ έχει να κάνει με το επόμενο αφεντικό στη τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οψόμεθα...

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα