Ολυμπιακός: Οι οκτώ γκολκίπερ της εποχής Μαρτίνς (vids)

Ολυμπιακός: Οι οκτώ γκολκίπερ της εποχής Μαρτίνς (vids)

Ολυμπιακός: Οι οκτώ γκολκίπερ της εποχής Μαρτίνς (vids)

bet365

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει χρησιμοποιήσει από το 2018 έως και σήμερα οκτώ γκολκίπερ στην ομάδα του Ολυμπιακού, στους οποίους προφανώς και δεσπόζει ο Ζοσέ Σα.
Κατά καιρούς ο Ολυμπιακός μετά από αποχωρήσεις μεγάλων γκολκίπερ όπως με Νικοπολίδη ή και Ρομπέρτο αναζητούσε τα επόμενα... χρυσά γάντια του. Επί των ημερών του Πέδρο Μαρτίνς οι ερυθρόλευκοι μαζί με τους πιτσιρικάδες πορτιέρε έχουν χρησιμοποιήσει οκτώ παίκτες σε αυτή τη θέση. Για να τους δούμε έναν προς έναν:
ΖΟΣΕ ΣΑ: Αρχικά ήρθε ως δανεικός από την Πόρτο το 2018 για να αγοραστεί μετά από τον Ολυμπιακό. Με διαφορά ο κορυφαίος πορτιέρε του αυτά τα χρόνια και σίγουρα ένας εκ τους καλύτερους που είχε ποτέ, ειδικά από ξένους. Στον Ολυμπιακό στηρίχθηκε πολύ φέτος στο διάστημα του ντεφορμαρίσματός του καθώς εκτιμήθηκε η προσφορά του. Έχει 121 αγώνες στον Ολυμπιακό και πέρυσι ψηφίστηκε ο τοπ κίπερ στο ελληνικό πρωτάθλημα.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ: Έγινε 28άρης πλέον. Από μικρός στον Ολυμπιακό δινόταν δανεικός μέχρι που πήρε την ευκαιρία να γίνει βασικός. Ένας ματς με το 0-1 με τον ΠΑΟΚ (με το αυτογκόλ του Βούκοβιτς και με τη δική του ευθύνη στη φάση) και μαζί με το αδιέξοδο για το νέο συμβόλαιό του τον οδήγησαν στην αποχώρηση. Έχει παίξει 13 ματς στον Ολυμπιακό.
ΜΠΟΜΠΙ ΑΛΕΝ: Ο συμπαθής Γαλλοσκωτσέζος πήρε την μεγάλη ευκαιρία του στον αγώνα με την ομάδα των Γουλβς (καθώς είχε χτυπήσει τότε ο Σα) και εκείνο το πέναλτι που έκανε πάνω στον Ποντένσε τον... έκαψε αγωνιστικά. Στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε σε 8 αγώνες.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Ο πιτσιρικάς από τα Χανιά θεωρείται αλλά και είναι το μέλλον και η πρόθεση είναι να πάρει και άλλες ευκαιρίες. Με αυτόν βασικό ο Ολυμπιακός πήρε το τρόπαιο του περσινού Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Έχει παίξει σε 7 αγώνες.
ΟΓΚΜΟΥΝΤΟΥΡ ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ: Το κρύο ισλανδικό... αίμα. Δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες στον Ολυμπιακό αλλά όσες πήρε τις αξιοποίησε στο έπακρο και έδειξε καλή εικόνα. Στον Ολυμπιακό έχει 5 αγώνες.
ΓΙΟΥΡΙ ΛΟΝΤΙΓΚΙΝ: Ο... μισός Έλληνας μισός Ρώσος γκολκίπερ είχε ένα πέρασμα μηνών στον Ολυμπιακό. Και αυτός όπως και οι Αλέν και Γιαννιώτης σημαδεύτηκαν κυρίως αγωνιστικά από ένα ματς. Το ματς αυτό για τον Λοντίγκιν ήταν η ήττα - αποκλεισμός από τη Λαμία στο Κύπελλο. Στον Ολυμπιακό έπαιξε 3 ματς.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ: Όπως και ο Γιαννιώτης ήταν ένα παιδί που βρέθηκε από μικρός στον Ολυμπιακό. Δεν μπόρεσε ποτέ να καθιερωθεί, τουλάχιστον όχι στον βαθμό που ήθελε για να παίζει πιο πολύ. Στην πρώτη ομάδα είχε 9 αγώνες.
ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΡΓΥΡΗΣ: Και αυτός νυν μέλος της πρώτης ομάδας από τους μικρούς γκολκίπερ, όπως και ο Τζολάκης. Έχει παίξει σε μία μόνο αναμέτρηση με τους μεγάλους (αγώνας στα play offs με τον ΟΦΗ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα