Ο Κρίστινσον δείχνει τον δρόμο σε όσους θέλουν ευκαιρία και του χρόνου!

Δημήτρης Τομαράς Δημήτρης Τομαράς
Ο Κρίστινσον δείχνει τον δρόμο σε όσους θέλουν ευκαιρία και του χρόνου!

bet365

Ο Δημήτρης Τομαράς γράφει για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης όπου υπήρχαν παίκτες όπως ο Ισλανδός γκολκίπερ που έστειλαν σοβαρά μηνύματα και πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα για αρκετούς.
Προφανώς και δεν ήταν ένα παιχνίδι που θα είχε το σούπερ ή μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον ούτε για τον Ολυμπιακό αλλά ούτε και για τον Αστέρα Τρίπολης. Λειτούργησε όμως ως ένα ματς - κριτήριο για τους υπό αγωνιστικές... εξετάσεις ποδοσφαιριστές.
Για να δούμε ποιοι είναι αυτοί. Σε σχέση με την αρχική 11άδα κυρίως οι Τιάγκο Σίλβα, Κάιπερς, Βρουσάι και Κρίστινσον. Προφανώς και οι... ματιές πέφτουν και πάνω στους Λαλά και Ρέαμπτσιουκ.
Τι αποκομίσαμε από ένα τέτοιο ματς; Παρότι δεν ήταν ένα ντέρμπι ή ένα παιχνίδι υψίστης σημασίας αλλά ήταν απέναντι σε μία καλή ομάδα ο Κρίστινσον έδειξε εκ νέου πόσο καλός και σοβαρός επαγγελματίας είναι και ότι είναι ένας γκολκίπερ επιπέδου Ολυμπιακού. Ένας τερματοφύλακας που φέτος έχει δεχθεί γκολ μόνο από το πέναλτι του Γκάμα.
Ο Ισλανδός λοιπόν σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται δεν δείχνει απλά τον καλύτερο εαυτό του. Αποτελεί παράδειγμα προς κάθε κατεύθυνση και για όλους τους υπόλοιπους παίκτες των Πειραιωτών που διεκδικούν μία θέση για το ρόστερ της νέας χρονιάς ή γενικότερα δεν έχουν εξασφαλισμένο πως θα είναι και του χρόνου στο Λιμάνι. Ένας Όγκμουντουρ Κρίστινσον που αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό και οπου δικαιούται περισσότερες ευκαιρίες.

ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΙΠΕΡΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΡΕΓΚΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...

Για τον Βέλγο επιθετικό τα έχουμε γράψει και παλαιότερα. Έχει όμως τη σημασία να σταθούμε ξανά σε αυτόν. Ναι ο Κάιπερς δεν είναι ο κορυφαίος επιθετικός που θα δεις ποτέ στο γήπεδο. Είναι όμως ο παίκτης που ιδρώνει τη φανέλα, παλεύει, προσπαθεί και προσωπικά είδα πως με τον ΠΑΟΚ ήταν μέσα σε τουλάχιστον μία επικίνδυνη φάση ενώ με τον Αστέρα είχε συμμετοχή στη φάση του 1-0 και επιχείρησε να φτιάξει και άλλες φάσεις.
Ότι είναι ο Κάιπερς δεν είναι ο Ντρέγκερ εάν θέλουμε να δώσουμε έμφαση σε άλλα πρόσωπα. Ο Γερμανοτυνήσιος είναι ένας παίκτης που ξεκίνησε σαφώς καλύτερα φέτος στον Ολυμπιακό και θα έπρεπε ήδη να είχε παρουσιάσει μία βελτίωση. Αντ' αυτού τον βλέπουμε να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ασυνεπής αμυντικά, με συνεχή φάουλ αλλά και χαλώντας επιθέσεις. Δεν θεωρώ πως με αυτήν την εικόνα μπορεί να αλλάξει τη μοίρα του στον Ολυμπιακό αλλά εάν δεν αντιλαμβάνεται ο ίδιος το τι ευκαιρία έχει σε έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός τότε δεδομένα έχει θέμα νοοτροπίας.
Από εκεί και πέρα ήταν ένα απόγευμα που ο Ολυμπιακός δεν ήταν θετικός για πολλούς και διάφορους λόγους που είχαν να κάνουν και με την αλλαγή προσώπων. Πλην όμως ο Κρίστινσον έδειξε σε όλους τον... δρόμο για τη σωστή στάση, αγωνιστικότητα και νοοτροπία. Και μαζί και το σχετικό... καμπανάκι μετά την ήττα με τον ΠΑΟΚ και την κακή εικόνα του β' μέρους στην Τούμπα αλλά και το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας με τον Αστέρα που δεν ήταν το προσδοκώμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.