Άρης: Πλήρης δικαίωση της ΠΑΕ στην αντιδικία με Τζον Ίμπε

Άρης: Πλήρης δικαίωση της ΠΑΕ στην αντιδικία με Τζον Ίμπε

Gazzetta team
Άρης: Πλήρης δικαίωση της ΠΑΕ στην αντιδικία με Τζον Ίμπε

bet365

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης κοινοποίησε την απόφαση του CAS στην αντιδικία με τον Τζον Ίμπε όπου ο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο δικαίωσε στο απόλυτο την ελληνική ομάδα.

Ο Τζον Ίμπε προσέφυγε στην Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA διεκδικώντας ποσό της τάξεως των 198.000, δικαιώθηκε πρωτοδίκως και η ΠΑΕ Άρης κατέθεσε προσφυγή στο CAS. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο, κοινοποίησε την απόφαση του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου η οποία τη δικαίωσε απόλυτα.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι δικαιώθηκε, με σημερινή απόφαση του CAS, στην υπόθεση του ποδοσφαιριστή Τζον Ίμπε. Το Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης αποδέχτηκε όλα τα επιχειρήματα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ως εκ τούτου δεν αναγνώρισε καμία οφειλή στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Η υπόθεση έκλεισε, πλέον, οριστικά», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης.

Πλέον οι «κίτρινοι» περιμένουν δύο ακόμη αποφάσεις από το CAS. Η πρώτη αφορά την υπόθεση του Λοθάνο Οριόλ ο οποίος δικαιώθηκε πρωτόδικα από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA (σ. σ. του επιδίκασε ποσό 750.000 ευρώ) και η δεύτερη έχει πειθαρχικό χαρακτήρα και σχετίζεται με την περίπτωση του Φιορίν Ντουρμισάι και την τιμωρία που επιβλήθηκε τόσο στην ΕΠΟ όσο και στην ΠΑΕ Άρης. Για την ακρίβεια, οι «κίτρινοι» επιδιώκουν την ανατροπή της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA η οποία τους επέβαλε ban για δύο μεταγραφικές περιόδους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα