Προσφυγή της ΠΑΕ Άρης στο CAS κατά της απόφασης για τον Τζον Ίμπε

Προσφυγή της ΠΑΕ Άρης στο CAS κατά της απόφασης για τον Τζον Ίμπε

Gazzetta team
Προσφυγή της ΠΑΕ Άρης στο CAS κατά της απόφασης για τον Τζον Ίμπε

bet365

Η ΠΑΕ Άρης προσέφυγε στο CAS κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA η οποία επιδίκασε στον Τζον Ίμπε το ποσό των 198.000 ευρώ.
Ο Άρης έχει να διαχειριστεί τις αμαρτίες του παρελθόντος και για την ακρίβεια τα χρέη της παλιάς εταιρίας. Μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και η υπόθεση του Τζον Ίμπε ο οποίος αγωνίστηκε στον Άρη την περίοδο 2012-13. Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής δικαιώθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA καθώς η τελευταία του επιδίκασε το ποσό των 198.000 ευρώ το οποίο πλέον η πλευρά του παίκτη το απαιτεί από τη νέα εταιρία. Η ΠΑΕ Άρης ήδη κατέθεσε προσφυγή στο CAS καθώς πρόκειται για χρέη της παλιάς εταιρίας και όχι της τωρινής που βρίσκεται σε λειτουργία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα