Στο κόλπο και η Μπεσίκτας για Λέο Ζαμπά

Gazzetta team
Στο κόλπο και η Μπεσίκτας για Λέο Ζαμπά

bet365

Η Μπεσίκτας μπαίνει στο κόλπο για την απόκτηση του Λέο Ζαμπά, παρά το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος άσος βρίσκεται σε συζητήσεις με την Βάσκο ντα Γκάμα.

Την ώρα που βραζιλιάνικα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Λέο Ζαμπά βρίσκεται σε συζητήσεις με την Βάσκο Ντα Γκάμα, στην Τουρκία τονίζουν πως η Μπεσίκτας μπαίνει «σφήνα» στην υπόθεση προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Οι άνθρωποι της Μπεσίκτας θα κινηθούν για την απόκτηση παίκτη στη συγκεκριμένη θέση και το όνομα του Λέο Ζαμπά βρίσκεται στην κορυφή της λίστας τους.

Από την άλλη βέβαια, στη Βραζιλία αναφέρουν ότι ο 22χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο Ρίο ντε Τζανέιρο για τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους της Βάσκο ντα Γκάμα, που ασχολείται «ζεστά» με την περίπτωση δανεισμού του 22χρονου επιθετικού από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα