ΠΑΟΚ: Στο Ρίο ο Ζαμπά για να τελειώσει ο δανεισμός στη Βάσκο ντα Γκάμα (pic)

ΠΑΟΚ: Στο Ρίο ο Ζαμπά για να τελειώσει ο δανεισμός στη Βάσκο ντα Γκάμα (pic)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Στο Ρίο ο Ζαμπά για να τελειώσει ο δανεισμός στη Βάσκο ντα Γκάμα (pic)

bet365

Στο Ρίο ντε Τζανέιρο βρίσκεται ο Λέο Ζαμπά προκειμένου να προχωρήσει το θέμα του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ στη Βάσκο ντα Γκάμα μέχρι το τέλος του 2021

Όπως γράφεται στη Βραζιλία ο Λέο Ζαμπά έχει ταξιδέψει στο Ρίο ντε Τζανέιρο για τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους της Βάσκο ντα Γκάμα, που ασχολείται «ζεστά» με την περίπτωση δανεισμού του 22χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού από τον ΠΑΟΚ.

«Ο Λέο Ζαμπά είναι στο Ρίο και περνάει από ιατρικές εξετάσεις. Αν υπάρξει συμφωνία, η προσδοκία είναι η μεταγραφή να ανακοινωθεί ως την Πέμπτη. Η συμφωνία είναι για δανεισμό μέχρι τον Δεκέμβριο με τον ΠΑΟΚ, να πληρώνει μέρος των αποδοχών του παίκτη» αναφέρει ο δημοσιογράφος, Μαρσέλο Μπαλτάρ.

Ο 22χρονος επιθετικός έχει προταθεί στην ομάδα, όπου συνεχίζει την καριέρα του κι ο Λέο Μάτος, και η οποία πριν λίγες μέρες υποβιβάστηκε στη 2η κατηγορία της Βραζιλίας, με το θέμα του δανεισμού του να έχει άμεσα εξέλιξη, αν και στην περίπτωση του τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται τελειωμένο.

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα