Παναθηναϊκός: Τα... άκουσαν από τους οπαδούς!

Παναθηναϊκός: Τα... άκουσαν από τους οπαδούς!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Τα... άκουσαν από τους οπαδούς!

bet365

Οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν στην προπόνηση της Πέμπτης και οργισμένοι ζήτησαν ευθύνες για τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ! «Από την ημέρα που είπατε για μπόνους, μας πήρε η κάτω βόλτα» λόγια των οπαδών, τι είπε ο Λάζλο Μπόλονι.

Επίσκεψη με αρκετά... γαλλικά και προειδοποιήσεις από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στην μεσημεριανή προπόνηση της Πέμπτης!

Μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα το κλίμα στο Τριφύλλι είναι έκρυθμο και οργανωμένοι φίλοι του συλλόγου πήγαν στο Κορωπί για να ζητήσουν εξηγήσεις από τους παίκτες και τον προπονητή. Τα περισσότερα τα... άκουσαν οι ποδοσφαιριστές και μάλιστα σε πολύ έντονο ύφος ενώ από τον εξάψαλμο δεν γλίτωσε ούτε ο Λάζλο Μπόλονι.

Οι οπαδοί, μεταξύ άλλων, ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να σεβαστούν την φανέλα και να τα δώσουν όλα για την έξοδο στην Ευρώπη. Μεταξύ άλλων τους είπαν:

«Τι είναι αυτά που κάνετε; Τι θέλετε; Να έρθουμε στα σπίτια σας; Θα σας γ@&^$2με. Μόνο για μπόνους είστε καλοί και από τότε που το είπατε και δεν έγινε, μας πήρε η κάτω βόλτα».

Ο Μπόλονι όταν πήρε και εκείνον η μπάλα, είπε πως: «Κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Δουλεύω δέκα ώρες για αυτή την ομάδα και επίσης βλέπετε μόνο αυτά που γίνονται πάνω στο χορτάρι, όχι όσα γίνονται εδώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το αντιποδόσφαιρο του Μπόλονι καταδίκασε τον Παναθηναϊκό!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα