Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι ζήτησε... ένα γκολ για το γόητρο στο ημίχρονο!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι ζήτησε... ένα γκολ για το γόητρο στο ημίχρονο!

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι ζήτησε από τους παίκτες του στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ απλά ένα γκολ για το γόητρο και να είναι προσεκτικοί στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς «ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα». Τι έγινε μεταξύ των παικτών.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Στο ποδόσφαιρο έχουμε δει ανατροπές και ανατροπές. Το κύριο χαρακτηριστικό σε αυτές ήταν η πίστη. Προπονητή και παικτών. Πέρυσι, ο Παναθηναϊκός ήθελε τρία γκολ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για να περάσει στα προημιτελικά, μετά το 1-0 στους Ζωσιμάδες και το άνοιγμα του σκορ στο ΟΑΚΑ από τον Νώντα Παντελάκη. Τα βρήκε. Γιατί κυρίως το πίστεψε και δευτερευόντως γιατί μπορούσε να το κάνει με το ποδόσφαιρο που υπηρετούσε.

Το βράδυ της Τετάρτης στην Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός έψαχνε τέσσερα γκολ για την ανατροπή αλλά ο τελευταίος που το πίστευε ήταν ο άνθρωπος στην άκρη του πάγκου, σύμφωνα με τα λεγόμενα του στο ημίχρονο.

Ο Λάζλο Μπόλονι... σόκαρε τους παίκτες του, όταν μεταξύ άλλων, τους είπε τα εξής:

«Δεν έχω την απαίτηση να βάλετε τέσσερα γκολ. Αυτό που θέλω είναι ένα για το γόητρο, την εικόνα. Δεν θέλω κόκκινες κάρτες, τραυματισμούς και νεύρα. Να δούμε το δεύτερο ημίχρονο σαν μια δυνατή προπόνηση. Έχουμε μπροστά μας πολλά και σημαντικά».

Σε ένα παιχνίδι όπου παιζόταν ένας στόχος, σε ένα παιχνίδι όπου κάθε προπονητής στο ημίχρονο θα προσπαθούσε να δώσει την ελπίδα, να βάλει την πίστη στο μυαλό των παικτών, ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να βάλει οριστικά την... ταφόπλακα του αποκλεισμού. Και κάπως έτσι εξηγείται και η μία αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους και η συνολική διαχείριση στο ματς.

Μεμονωμένη ένταση ανάμεσα σε παίκτες

Από κει και πέρα, εντός των αποδυτηρίων κατά την διάρκεια του ημιχρόνου και για λίγα λεπτά επικράτησαν νεύρα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Κάτι απόλυτα λογικό αν αναλογιστούμε τις συνθήκες που επικρατούσαν, με το 2-0 από το 10᾽ και την γενικότερη εικόνα της ομάδας πάνω στο χορτάρι!

Είναι η πρώτη φορά φέτος που συμβαίνει κάτι τέτοιο φέτος, καθώς κατά γενική ομολογία οι σχέσεις των παικτών μεταξύ τους είναι άριστες. Μία... φωτιά που έσβησε γρήγορα, καθώς στο φινάλε του ματς επικρατούσε νεκρική σιγή στο πράσινο στρατόπεδο.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα