ΑΕΚ: Το κλίμα... ήττας και το «ευχαριστώ» του Χιμένεθ στους παίκτες

ΑΕΚ: Το κλίμα... ήττας και το «ευχαριστώ» του Χιμένεθ στους παίκτες

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Το κλίμα... ήττας και το «ευχαριστώ» του Χιμένεθ στους παίκτες

bet365

Κατεβασμένα κεφάλια στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Παναθηναϊκό, καθώς οι παίκτες της Ένωσης θεωρούν ότι έχασαν σπουδαία ευκαιρία για νίκη σε ντέρμπι. Τι τους είπε ο Χιμένεθ.

Παρά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, οι παίκτες της ΑΕΚ έφυγαν απογοητευμένοι από το γήπεδο, κάτι που τόνισαν οι Γκαρσία και Κρίστιτσιτς στις δηλώσεις τους μετά το ματς. Το κλίμα στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια ήταν λες και η Ένωση είχε γνωρίσει την ήττα, με τα κεφάλια των παικτών κατεβασμένα, ενώ κανείς δεν είχε διάθεση για κουβέντα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μπήκε στα αποδυτήρια μετά τις δηλώσεις στη NOVA και έσπασε τη σιωπή που επικρατούσε. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός πήγε και χαιρέτισε κάθε παίκτη ξεχωριστά, λέγοντας προς όλους: «Σας ευχαριστώ για την προσπάθεια».

Συνολικά πάντως οι κιτρινόμαυροι έφυγαν με μια γλυκόπικρη γεύση από τη Λεωφόρο, όπως ακριβώς είχαν φύγει και από το ισόπαλο 2-2 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Κι αυτό γιατί γνωρίζουν πως όπως τότε, έτσι και απόψε, χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για νίκη σε ντέρμπι. Μια νίκη σε ένα μεγάλο ματς εντός των συνόρων που λείπει πολύ από τους κιτρινόμαυρους.

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι όλη την εβδομάδα είχαν δουλέψει πολύ στις στατικές φάσεις, δέχθηκαν ένα πανομοιότυπο γκολ και από τον Παναθηναϊκό, πάλι από έλλειψη συγκέντρωσης, κάτι που παραδέχθηκαν μετά το ματς τόσο ο Χιμένεθ όσο και οι Κρίστιτσιτς και Γκαρσία...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα