Κρίστιτσιτς: «Πρέπει να το δουλέψουμε στο μυαλό μας αυτό με την έλλειψη συγκέντρωσης» (vid)

Κρίστιτσιτς: «Πρέπει να το δουλέψουμε στο μυαλό μας αυτό με την έλλειψη συγκέντρωσης» (vid)

Gazzetta team
Κρίστιτσιτς: «Πρέπει να το δουλέψουμε στο μυαλό μας αυτό με την έλλειψη συγκέντρωσης» (vid)

bet365

Ο Σέρβος μέσος της ΑΕΚ μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τόνισε πως οι κιτρινόμαυροι πρέπει επιτέλους μέσα τους να βρουν τη λύση με την έλλειψη συγκέντρωσης που κοστίζει σε κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νέναντ Κρίστιτσιτς στη NOVA μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό:

Για την ισοπαλία: «Μπήκαμε στο πρώτο μέρος με αρκετή κατοχή. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Στο δεύτερο μέρος δεχθήκαμε ξανά γκολ από στατική φάση. Δεν πρέπει να το δουλέψουμε μόνο στις προπονήσεις, αλλά και στο μυαλό μας γιατί έχει να κάνει με τη συγκέντρωση. Στη συνέχεια φτάσαμε στο 1-1, αλλά δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα».

Για το πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα με τις στατικές φάσεις: «Έχει να κάνει με τη συγκέντρωση. Είτε σε ζώνη, είτε σε man to man, είτε σε μεικτή άμυνα, αν ο παίκτης δεν κάνει επιθετική άμυνα και δεν έχει στο μυαλό του τις ευθύνες που πρέπει να πάρει δεν γίνεται τίποτα. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι μέσα στο γήπεδο».

Για το τι κρατάει από το ματς: «Το μόνο που μου μένει είναι το γκολ που δεχθήκαμε από στατική φάση. Εγώ ήμουν σίγουρος ότι θα βρίσκαμε γκολ, αλλά το μόνο που μου μένει είναι η έλλειψη συγκέντρωσης σε στατικές φάσεις».

Για την αποχώρηση του Λιβάια επειδή έκαναν παρέα: «Είναι ένας παίκτης που και σαν άνθρωπος λείπει από την ομάδα. Ήταν σημαντικός ποδοσφαιριστής που βοηθούσε. Τον είδα που έπαιξε χθες, αλλά ο Μάρκο πήρε τη δική του απόφαση. Του εύχομαι το καλύτερο, έχουμε μια πολύ καλή σχέση».

Για το αν είναι ικανοποιημένος με τη συγκομιδή των βαθμών της ΑΕΚ: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος με τη συγκομιδή των βαθμών. Έχουμε χάσει τέσσερις βαθμούς στα τελευταία δύο ματς. Δεν σκέφτομαι τα πλέι οφ, αλλά το επόμενο ματς Κυπέλλου. Είναι ένας από τους στόχους μας και έπειτα ακολουθεί ένα παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πρωτάθλημα. Δεν σκέφτομαι ακόμα τα πλέι οφ».

Για το ότι ο Χιμένεθ έχει πει ότι είναι μαχητής στα παιχνίδια: «Όποτε παίζω, παίζω με την καρδιά μου. Μπορεί να κάνω λάθη, αλλά πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθήσω με την καρδιά μου την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα